Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valaki segítene? Mit jelent?

Valaki segítene? Mit jelent?

Figyelt kérdés
A www.astronet.hu-n jósoltattam magamnak. Úgy csináltam ahogyan leírták húztam 3 kártyát. Ezek jöttek ki: szerelmes nő, gyermek, szerelmes férfi
2014. márc. 25. 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:
A szerelmes nő gyermeket szül a szerelmes férfinak.
2014. márc. 25. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Vagy a szerelmes nő lát egy gyermeket az utcán és egy szerelmes férfi elmegy mellettük.
2014. márc. 25. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Az ezotériának nincs valóságalapja.
2014. márc. 26. 00:18
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Az astroneten minden jóslásnál ott van a lap jelentése is, egyébként az ilyen gépi jósprogramok hülyeségek, ebben nem szabad hinni.
2014. márc. 26. 08:19
 5/8 anonim ***** válasza:

A szerelmes nő szerelmes férfit csinál a gyermeknek. Vagy hasonló.

Van egy másik ilyen jóslós is ami jobb:

[link]

2014. márc. 26. 23:34
 6/8 Laylah ***** válasza:
49%
Netes jóslásban én sem bíznék, de a hagyományos jelentés egy új, harmonikus, őszinte szerelmen alapuló kapcsolat kezdetét jelenti. Hány lapból kellett választanod?
2014. márc. 27. 12:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Én tudok neked ajánlani egy megbízható jóst, ezek az internetes hülyeségek nem megbízhatóak ! :)
2014. márc. 31. 12:54
 8/8 Joci_27 ***** válasza:

Én jósolok neked kártyák nélkül is! "Szerelmi bonyodalmad lesz, az életedben hamarosan váratlan fordulat várható. A merkúr állása szerint anyagi gondjaid lesznek, de ha ügyesen gazdálkodsz, megoldod a problémát! A munkahelyeden a főnököd váratlan feladatot ad neked."

Ugye milyen könnyű jósolni? Csak le kell írni egy csomó olyan dolgot, amik mindenki életében bekövetkeznek, és a sok hülye elájul, hogy "bazze, bejött amit jósolt öt rongyért!"

2014. ápr. 11. 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!