Ki tudja, hogy lehet ez?
2014. febr. 1. 18:01
1/12 anonim válasza:
Hát nálam qrvára nem azt adta ki...
2/12 RodRigó3 válasza:
Hogy? Hogy lehet ez? Mágia? Isteni segítség? HOGY LEHET, AZ, HOGY EGYSZER NEM TÉVEDETT? Áruld el a titkod. Én csak ezt fűzöm hozzá: ------------------------------------------
3/12 anonim válasza:
+
Az első válaszoló meg számoljon mégegyszer... :D
Jó lesz az! ;)
Amúgy meg nagyon régi és már itt is volt ezzel kapcsolatos kérdés.
4/12 anonim válasza:
Amúgy rájöttem: a kurzor mozgásából jön rá.
5/12 RodRigó3 válasza:
Akkor az hogy lehet, hogy nem mozgatom semerre a kurzort, és mindig kitalálta? Ott volt végig a gömbön.
6/12 RodRigó3 válasza:
2. és 5. voltam. Jó, most már leesett. Ennyire fáradt vagyok. XD
7/12 RodRigó3 válasza:
+ Nem a kurzor mozgásából jön rá, csak mondom. Ennél egyszerűbb dolgot még soha nem láttam. :)
9/12 A kérdező kommentje:
Igen elég egyszerű:D
2014. febr. 1. 18:31
10/12 anonim válasza:
Bármilyen kétjegyű egész számon végzed el a műveletet, mindenképp 9 többszörösét fogod kapni. Minden számon megegyeznek a szimbólumok, ami 9 többszörösei (9-18-27-36-45-54-63-72-81), így bármilyen számra gondolsz, mindenképp azt a szimbólumot kapod. Bocs hogy elrontottam a játékot :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!