Valahogy vissza lehetne hívni az emlékeimet, amik most nagyon fontosak lennének?
Egy pereskedéshez lenne fontos, hogy pontosan tudjam, hogy merre haladtam.
Nem szeretném részletezni itt neten az ügyet, a lényeg tömören annyi, hogy valakik mondanak egy útvonalat, és egy kereszteződést, ahol történt a per tárgya, én meg mondok egy teljesen más útvonalat, és más helyszínt. Tudom, hogy nekem van igazam, csak az a baj, hogy nem emlékszem a teljes útvonalra, csak értelemszerűen a végére, az elejéből pedig bő 30%-ra. Az a baj, hogy a tisztelt úriemberek mindent tagadnak, és ebbe a nagy űrbe beleköthetnek (jogosan) hogy ha nem is emlékszek, akkor mit pereskedek stb stb. Ez bő két hónapja volt, hogy szóval nem gyerekkori emlékeket kéne visszahívni. Hova forduljak ez ügyben? Valami terapeutához, vagy mentalistához? Tényleg nagyon kéne az a hiányzó szakasz, ezért végső kétségbeesésemben teszem fel a kérdést. Köszönöm a mielőbbi válaszokat.
Talán regressziós hipnózissal előhívható és vissza tudsz emlékezni!
Ezt szokták alkalmazni halvány emlékek előhívásának esetén :)
Nem kamu a kérdés drága utolsó, a mosoly jel azt volt hivatott szimbolizálni, hogy mennyire vicces felvetés volt az, hogy baleset útján agysérülést szenvedtem. Én ilyen vicces természetű vagyok nem tehetek róla. Köszönöm, hogy kételkedsz, de a kérdés, és a szándék valódi.
És most ide megszokásból majdnem raktam megint egy kettőspont zárójelvégét, de akkor azt hiszem magam ellen szóltam volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!