Tűkarcolások? Idegenek lennének?
Figyelt kérdés
Amikor kislány voltam, minden reggel úgy keltem fel, hogy a hasamon, a hátamon, eltérő hosszúságú, nagyon vékony karcolatok voltak, olyan, mintha egy tűt húztak volna rajtam végig. Most (22 vagyok), újra így ébredtem. A körmeim rövidek. A hasamon, a köldököm alatt van egy kb. 6 cm hosszú, nagyon halvány vágás. Nem nagyon hiszek abban, hogy az idegenek közvetlen módon vizsgálnak minket, de nem tudok másra gondolni...2013. júl. 8. 18:24
2/13 anonim válasza:
Hát ha nem tudsz másra gondolni, akkor eléggé szegényes a fantáziád.
3/13 anonim válasza:
Milyen irányú a seb?
Ugyanabban az ágyban alszol most is?
A lakásban hasmagasságban nincs valami éles, ami útban van valamihez? (Pl. konyhaszekrény, stb.)
5/13 anonim válasza:
Nézd, én indig vakarózok és akkor én is így nézek ki nem hiszem hogy idegen
6/13 A kérdező kommentje:
Mindig más irányú, ez a harmadik ágyam azóta. Az előző kettő ágyam egyszemélyes heverők voltak, kb. 50 cm-re volt a hugom ágya. Most egy kb. 2 hetes, asztalossal csináltatott ágyban alszunk a párommal, kókuszmatracon. A heg elmúlt, azóta nem volt, csak eszembe jutott, hogy ez régen nagyon rendszeres volt. A körömre azért nem gyanakszom, mert nekem is a páromnak is rövidek. Ez meg olyan hajszálvékony. Bár lehet, hogy egy kicsit betört résszel megkarcolom magam. Nem tudom máshoz hasonlítani, mint a tűkarcoláshoz. Gondolom az idegenek nem azzal vizsgálgatnának... :D Nem tudom mi lehet, nem is nagyon baj ha nem tudom meg, csak érdekelt, hogy más nem e tapasztalt hasonlókat. Köszönöm a válaszokat! :)
2013. júl. 9. 22:37
7/13 anonim válasza:
Az a tippem, hogy a régi ágyad tele volt atkákkal, vagy valami más irritáló dologgal, és magadat kapartad meg. Az is lehet, hogy félálomban valami segédeszközzel vakaróztál, ami csak néha karcolt meg, amikor pont úgy tartottad, vagy akár a körmöddel is, nem kell ahhoz nagy köröm. :)
8/13 anonim válasza:
Azt lenne jó tudni, hogy pontosan hol voltak a kaparások, tehát hogy neked kézre estek-e, elérted-e őket.
9/13 A kérdező kommentje:
Hasamon, hátamon, oldalamon. Azért az atka elég szélsőséges indok, még az idegeneket is hamarabb elhiszem. Talán olyan, maikor egy körömvágó kisollóval karcolnám meg magam. Az a fürdőben van, de nem tudom. Paralizáltam sokat régen, ma már elég ritkán, nem találtam összefüggést, de lehet, hogy nem emlékeztem a paralizálásra és akkor csináltam valamit... :)
2013. júl. 13. 11:00
10/13 anonim válasza:
Ilyen nekem is van, elég gyakran, de olyan helyen, ahol egy kígyóembernek is becsületére válna elérni. Leggyakoribb a hátam közepén. Érdekes, na. Nem tudom, mitől lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!