Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ezek szellemek lennének? HELP!

Ezek szellemek lennének? HELP!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Apukám Németországban dolgozik egy magyar kollégájával,egy lakásban laknak.

Az utóbbi időben egyre több furcsaság történt velük:

-apum a szennyesét a WC fedőkéjének közepére tette,mégis leesett

-hajnali 3-kor bekapcsolt a szg.

-az asztalról is mindig leesik minden,holott nincs huzat

-amikor hazaértek,nyitva volt az ajtó,pedig bezárták és senki másnak nincs kulcsa rajtuk kívül

-éjszaka kopogásokat hallani a falból

Jövőhét után indulnának,de egy kicsit félnek.

Mit tehetnének ha ez az?

2013. szept. 9. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Van macska, kutya vagy más állat a lakásban?
2013. szept. 9. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Bármi lehet...

Kopogo szellemekről már hallottam, de még saját tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban.

A szellemeknek ugye nincs fizikai testük ezért nem hiszem,hogy zárt ajtókat tudnának nyitogatni,szerintem valami másról lehet szó...nézzenek körül.

Sok sikert!

2013. szept. 9. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Az állatok viselkedése valóban árulkodó, amikor nekem szellemem volt, a macskám rendszeresen leste, és játszott vele (igaz, az nem ártó szellem volt, hanem épp azért volt jelen, hogy elkergesse az ártókat :) Azóta már nincs)

Ha valóban szellem, akkor két dolog segíthet:

1. tértisztítás. Egy rendes tértisztítást követően az ártó lények nem tudnak tovább a lakásban maradni.

2. Kommunikálni vele, és úgy érni el eredményt. Ez persze, lutri, mert meglehet, hogy haragos lesz...

Mindkettőhöz szakértő kellene igazából, és elég sok a sarlatán :S De ha jó szándékkal, barátságosan fordulnak a szellemhez, amikor furcsaság történik megint, meglehet, hogy pozitív lenne a dolog, de mint mondtam, ez lutri is lehet, szóval biztos ami biztos, felkészülnék szakértővel.. :(

Egyébként... félnek éjszaka a sötétben, akár egy kifejezett helytől a lakásban? Amikor az ember nem lát elég jól, erősebb lehet az érzékelése, én pl. anno rendszeresen "féltem" attól a saroktól, ahol anno egy ártó típusú szellemlény tanyázott rendszeresen, és nem szívesen mentem be abba a szobába, amikor pedig érzékeltem a jelenlétét, úgy megijedtem, hogy másnap felkelni is alig volt erőm. Az ilyen erős fáradékonyság is jelezheti, hogy valami "élősködik" rajtuk, akkor pedig mindenképp szakértő kell, mert a "le se tojom" hozzáállás ugyan véd az energiazabálók ellen (azok akkor lakomáznak, ha félsz tőlük), de ez itt nem válna be, mert kopogás is van.

A konkrét poltergeist-jelenség viszont már más téma, azt nem szellemek szokták okozni, hanem adott emberek körül történik, főképp zaklatott tinilányok okozzák a kopogásokat és egyéb jelenségeket maguk körül.

2013. szept. 10. 02:03
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Nincs senki a lakásban,csak ők ketten.

Nem félnek semmitől különösebben.

És még annyit, hogy csak alattuk laknak,mellettük és fölöttük nem!

Ez egy vendégmunkás szálló.

2013. szept. 10. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:
3 kérdező: olyan cukin fogalmaztál!
2013. szept. 12. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:

a szellemek ellen a legjobb védekezés:

-A válaira kell nézni(egyikre)és utána elmondani magadban a hiszeegy lényegét(ne a röviditett)

2013. szept. 29. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is szellemek vannak,és folyamatosan,még nappal is érzékelem a jelenlétét,és nagyon félelmetes!

Lehetséges,hogy ott is az van...

Én is ajánlom a tértisztítást.

2014. márc. 16. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!