Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ezek tényleg igazak lennének,...

Ezek tényleg igazak lennének, vagy csak szereti kihasználni a történetmondó adottságait?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

80-as évein már túllévő nagymamám régebben sokszor mesélt pár sztorit, amikről nem tudtuk megállapítani, hogy igazak-e vagy sem. Szeretném elolvasni a ti véleményeteket is róluk. :)

Azt mondta, hogy a tv-je előtt valami óriási zöld kör jelent meg, ezt én mindig úgy tudtam elképzelni, hogy mintha valami tornádó lenne ott. Meg hogy feküdt az ágyában és a plafonon egy fehér alak suhant el és látta az arcát de nem ismerte, átsuhant a falon. Éjszaka látta ezeket.. Mondta, hogy valakivel hozatott szentelt vizet, megszentelte vele a szoba 4 sarkát és többé nem látott ilyeneket.

Ha fontosak lennének...:

Ő velünk él, de a nyári konyha részben, kisebb mint a rendes házunk, külön épület a kamrák mellett és 2 szobája van. Kb. 15 éve költözött ide amikor a régi lakhelyéről apukám elhozta mert már senki nem élt ott.

Én szkeptikus vagyok tehát próbálom a magyarázatot keresni rájuk, de érdekelnének mások véleményei is. :)

Köszönöm előre is!

13/L

2013. jan. 10. 01:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyanyád megbolondult. Sajnálom, hogy tőlem kell megtudd.
2013. jan. 10. 04:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, csak már öreg, nincs a toppon, ezért képzelődik. Hallucinál.
2013. jan. 10. 06:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A nagyanyád csak képzelődött. Ezt bizonyítja, hogy a szentelvíz szétszórása után megnyugodott.

Még a fiatalabbak között is vannak sokan, akik nem gondolják végig, hogy mit láthattak, és hisznek a szellemekben.

2013. jan. 10. 08:03
 4/5 Tom Benko ***** válasza:
Nem kell nagyon izgulni, ha már öreg, és kezdenek elmeszesedni az agyi erek, ennek eredménye az oxigénellátás gyengülése, ami emlékezetzavarral és hallucinációval járhat.
2013. jan. 10. 09:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. jan. 10. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!