Sony xperia Tipo mire lehet kihasználni?
Figyelt kérdés
Karácsonyra kaptam és nem tom mire használni, facebook az semmi egy okostelefonnál, ti mire használnátok elő vagyok fizetve netre is2012. dec. 29. 22:41
1/9 anonim válasza:
Játssz rajta, netezz rajta, mikor nem vagy gépközelben, nevelj Pou-t, esetleg még a telefonálást javaslom :)
3/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy nem WC papirnak :)
2012. dec. 30. 00:52
4/9 Mikey1988 válasza:
Ha nem tetszik a Facebook alkalmazás, akkor van még Facebook a Google Play berkeiben. :)
Például: Fast For Facebook BETA, Green Socialize For Facebook, Flipster, Friendcaster For Facebook, Facebook Stream For Android, stb... stb...
Ezekbe szinte minden megvan, amit a hivatalos Facebook alkalmazás nyújt, de szebbek, gyorsabbak és/vagy könnyebben használhatóak. :)
5/9 anonim válasza:
én is xperia tipo-t kaptam Karácsonyra és nagyon jó!
csak azt nem tudom, hogy az ébressztőt hol lehet beálítani.
HELP PLS!
6/9 anonim válasza:
Kattints a "házikóra" és ott bassz rá az időre! :_D
8/9 A kérdező kommentje:
azt énse tanáltam elsőnek :D fél óráig kerestem :D
2013. jan. 1. 16:19
9/9 anonim válasza:
Ja, csak nekem nem állt le az ébresztő zenéje, és ki kellett vennem az akksit...aztán visszatettem.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!