Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amd fx6100 as procihoz egy...

Amd fx6100 as procihoz egy nvidia gtx 650 ti 2 gb ddr5 ös vidkarit szeretnék rakni mennyire tudja kihasználni az amd proci ezta vga-t?

Figyelt kérdés
vagy esetleg jobblenne egy radeonos kari?
2013. jan. 6. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Jó lesz, ez a kártya tölti ki a 7770 és a 7850as amd videókártya közti űrt..szóval jó választás..max ha van +10ezer forintod akkor 7850et vegyél
2013. jan. 6. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Felesleges 2 gigásat venned, az 1 gigás is ugyanolyan teljesítményű, ha egy monitorra kell... Melyik modellt nézted pontosan és mennyibe kerül? Ha ilyen 45k fele van pénzed akkor eddig meg se állj: [link]

De ha nincs annyid rá egy 37k-s Palit gtx 650 ti 1gb is tökéletesen megteszi.

2013. jan. 6. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
1gb-os hd7850 ha van rá pénz, ha nincs 1gigás gtx 650ti +1
2013. jan. 6. 13:30
 4/8 A kérdező kommentje:
szoval akkor az hogy 2gb os vagy 1 gb os a vidkari igazábol nembefolyásolja azt hogy milyen gameket visz el?
2013. jan. 6. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Befolyásolhatja, de kell a kártyának egy adott teljesítménnyel rendelkeznie, hogy képes legyen kihasználni azt a 2giga vram-ot. Az első ilyen kártya a hd7850, de ez is még csak pár játéknál éreztet kis különbséget (pl. skyrim high res. textúrák) illetve főként fullHD fölötti felbontáson.

Lényeg, hogy gtx 650ti-nél nem kell 2giga vram, és ha van rá pénz 7850ből is a legtöbb esetben elég az 1gigás.

2013. jan. 6. 13:40
 6/8 A kérdező kommentje:
és mi a külömbség aközött hogy van palit gtx 650 meg van asus gtx 650 meg gigabytegtx 650?
2013. jan. 6. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Általában a legnagyobb különbség a hűtés illetve, hogy 2-3 év garit adnak rá (1év difi van némelyik gyártónál).

Lehetnek kisebb órajelbeli különbségek de általában minimálisak, bár vannak direkt tuningolt verziók is viszont azokért el is kérik az árukat.

Ha gtx 650ti 1gb-nál maradsz akkor szerintem a Palit is megteszi, konkrétan láthatod, hogy a sima és az OC Palit között (ipon-on legalábbis) alig egy ezres a különbség mert alig 80mhz-t húztak rajta, azt kb. otthon is megteheted.

2013. jan. 6. 14:43
 8/8 A kérdező kommentje:

aha értem:D

még annyi kérésem lenne hogy akkor összetudnátok rakni nekem egy konfigot procit meg a vgat tudjatok és a többit betudnátok nekem épiteni ház lehetőleg cooler master elit knight legyen és 120-130 közöt megáljon az ár mivel alaplap táp,ram,winyo ezekben nemvagyok jártas

2013. jan. 6. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!