Régebben is láttam már ilyen jelenséget, talán 3-4 évvel ezelőtt, de akkor csak 1 volt. 2 héttel ezelőtt kint áltam éjszaka az erkélyen, dohányoztam. Néztem az eget, mert csodásan csillagos volt. Észre vettem egy fénypontot, ami egyszercsak elkezdett mozogni. Először csak lassan, de aztán hirtelen igencsak felgyorsult és el is tűnt. Nem oldalirányban tűnt el, hanem teljesen elhalványodott. A pláne az volt, hogy ahonnan elindult szinte közvetlen mellőle még egy ilyen fényecske volt, ami viszont nem lassan indult el, hanem már nagy sebességgel, és az hamar el is tűnt. Persze ugyan abba az irányba mint a másik! Nem teljesen hiszek az ufo-s sztorikban, némelyikben igen. Viszont magam még nem láttam ilyen jelenséget, mármint, hogy 2 dolog így mozgott volna. Anno mikor láttam letudtam műholddal. De 2 műhold és ilyen sebességgel? Ezek az úgynevezett UFO-k lennének? Ti láttatok már ilyet saját szemmel?
Kisgyerek koromban több alkalommal is láttam idegen lényeket.
2013. ápr. 3. 12:13
2/13 anonim válasza:
Mellékesen megjegyeztem...
2013. ápr. 3. 12:15
3/13 anonim válasza:
Szerintem az UFÓK is olyanok mint a Colombo felesége ! Mindig mondják sokan hogy léteznek de én még sose láttam őket!
2013. ápr. 3. 12:36
4/13 anonim válasza:
Persze hogy UFO-k, hisz semmi más nincs az éjszakai égbolton, csak ők. Igazából a csillagok is azok, csak annyira lusták, hogy nem mozdulnak meg, na meg így álcázzák magukat.
Ja és ami fényt ad ki, vagy ver vissza, az mindenképp mesterséges dolog.
2013. ápr. 3. 13:18
5/13 anonim válasza:
Utazó magasságban repülő utasszállító gépek hasonló jelenséget produkálnak mikor kvázi "szemből" jönnek, aztán pl. irányt váltanak és az orr jelzőfénye már nem lesz látható. Milliószor láttam ilyet. A szárnyak fényei pedig színesen villognak így azokat nem biztos, hogy látod olyan magasságból. Azért láttad ugyanott a másikat is, mert ugyanazon a légifolyosón közlekedett.
Reptéren és a mellett nőttem fel, tudom miről beszélek. De nyilván ez nem lesz szimpatikus válasz, mert nem elég rejtélyes.
Nyáron pedig már léggömb is hozta rám a frászt, csillagos éjszakán.
2013. ápr. 3. 14:30
6/13 anonim válasza:
Hogy lehet ennyi, rohadt szkeptikus??!!
2013. ápr. 3. 14:40
7/13 anonim válasza:
Veronica te vagy az?
2013. ápr. 3. 14:46
8/13 anonim válasza:
Nem.
2013. ápr. 3. 14:47
9/13 anonim válasza:
Elképzelem, mikor az első ősember megjegyezte, hogy szerinte a villámcsapás nem Isten büntetése és azonnal ráüvöltöttek, hogy rohadt szkeptikus :D
2013. ápr. 3. 16:08
10/13 anonim válasza:
Szerintem meg is ölték. Ahogy az egyház is igen sok embert megöletett hasonló módon. Szerencsére már nincsenek hatalmon az ilyen idióták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!