Ezek "UFO"-k lennének?
Nem tudtad semmi természetes tárggyal azonosítani: UFO. Ez nem jelent földönkívüli űrhajót, csak az, hogy azonosítatlan.
Ilyet, vagyis hasonlót én is láttam jópár éve, szürkületkor már látszott egy nagyon erős sárgásfehér pontszerű fény a láthatáron a hegyek felett, mozdulatlanul állt órákon át, közben be is sötétedett teljesen, akkor már a szórt fényétől sötét kontúrosan látszott a hegy (tehát ez a valami messzebb volt).
Néztük távcsővel is, de úgy is pontszerű maradt.
Egyszercsak a horizonttal párhuzamosan, álló helyzetből gyorsulás nélkül úgy elhúzott, hogy villanó csíkot láttunk csak belőle, utána meg a sötét csillagos égen látszott egy halványan izzó narancssárga csík a nyomvonalán, ami kb. 2-3 perc alatt tűnt el. Másnap kiderült, hogy még sokan látták, a helyi újságban is volt egy nyúlfarknyi cikk.
A mai napig nem tudom, mi volt, csillag, meteor nem lehetett, a távozásának sebességére meg semmi mesterséges földi repülőgép nem képes, főleg olyan ,ami előtte több órán át tud egy helyben lebegni.
Nem tudom.
"Szerintem meg is ölték. Ahogy az egyház is igen sok embert megöletett hasonló módon. Szerencsére már nincsenek hatalmon az ilyen idióták."
Igen, a hatalmuk lekorlátozódott a kisgyerekek megerőszakolására. Ennyit az elvakult hívőkről. Valószínűleg jobban jártak volna a ministráns fiúk is, ha ateisták és rohadt szkeptikusok veszik körül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!