Ez véletlen lenne?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben többször volt velem olyan, hogy előre megéreztem dolgokat, pl amikor dolgozatot írtunk, kiosztották az üres lapokat, és volt egy olyan érzésem, hogy xy jegyet fogok kapni, és annyi is lett! Többször egymás után, különböző tárgyakból. Meg ha volt valami verseny, akkor már a start előtt ,,tudtam", hogy ki fog nyerni, vagy sorsolásnál, hogy kit fognak húzni. Amikor ülésrendet változtattak, tudtam, hogy ki mellett fogok ülni.Nemrég megjelent a totemállatom is. Szerintetek ez véletlen?2013. dec. 20. 15:36
12/13 anonim válasza:
Véletlen annak, aki nem tud/akar rá magyarázatot.
Megérzés annak, aki tudja, hogy nem véletlen, de nem tudja megmagyarázni.
Képesség annak, aki tudja, miért és mire szolgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!