Az utóbbi időben többször volt velem olyan, hogy előre megéreztem dolgokat, pl amikor dolgozatot írtunk, kiosztották az üres lapokat, és volt egy olyan érzésem, hogy xy jegyet fogok kapni, és annyi is lett! Többször egymás után, különböző tárgyakból. Meg ha volt valami verseny, akkor már a start előtt ,,tudtam", hogy ki fog nyerni, vagy sorsolásnál, hogy kit fognak húzni. Amikor ülésrendet változtattak, tudtam, hogy ki mellett fogok ülni.Nemrég megjelent a totemállatom is. Szerintetek ez véletlen?
nekem is bejött párszor a megérzésem..bár mostanában nem jön össze semmi bármibe kezdek bele..
de éjjel azt álmodtam új szomszédunk lesz és láttam is az arcát..(tényleg lesz új szomszéd itt gyakran cserélődnek).és állítólag egyedül költözik vki ugyhogy majd ha látom megírom azt az arcot láttam e az álmomba..
2013. dec. 20. 16:11
3/13 anonim válasza:
Nyugi én rendszeresen álmodok látom megérzek dolgokat már nem is tartom ijesztőnek vannak ilyen különös emberek kicsit se hülyeaég vagy elmúlnak a megérzések vagy tovább fejlődnek ennyi elkel fogadni és örülnöd neki....
2013. dec. 20. 16:56
4/13 anonim válasza:
Próbálkozz lottószelvénnyel.
2013. dec. 20. 19:46
5/13 anonim válasza:
Ez nálam is így volt. Matematika dolgozat előtt már rögtön tudtam, hogy ez 9-es vagy 10-es lesz, románból már előre tudtam, hogy 3-4-es, programozásból 10-es.
...
Ezeket nem azért tudtam, mert tudok jósolni, hanem azért, mert soha nem kaptam másféle jegyeket.
2013. dec. 20. 19:49
6/13 anonim válasza:
Látom vannak még erdélyiek rajtam kívül :-)
Amúgy én is így vagyok, ha románból írunk akkor azt tudom hogy 4-esnél nagyobb nem lesz(matekból azért vegyesek a jegyeim azt ritkán találom ki), de másból is így van, tudom h kb mik lesznek a kérdések és tudom h kb mennyit tanultam (HA tanultam) és eszerint már a lapok kiosztása elött tudom h kb milyen jegyek lesznek.
A többi az sztem megérzés vagy szerencse lottószelvénnyel is megpróbálkozhatsz hátha megérzed h milyen számokat húznak.
2013. dec. 20. 20:04
7/13 A kérdező kommentje:
De én azokból a tárgyakból is megéreztem, amiből konkrétan minden jegyem van már 1-5-ig...
2013. dec. 21. 09:41
8/13 anonim válasza:
Képesség. Szerintem nem véletlen.
2014. jan. 1. 11:29
9/13 anonim válasza:
En is erdelyi vagyok es 9rulok, hogy nem csak en vagyok az az analfabeta aki romanbol nem kap 5osnel nagyobb jegyet.. es hogy koze legyen a kerdeshez: mar en is voltam ugy parszor, hogy bejottek a megerzeseim. Anyukam is igy van. Csak neki tobbszor jonnek be.
2014. jan. 4. 12:04
10/13 anonim válasza:
Én is banya vagyok :P
Ma két vendég kislányt vártunk de nem arra az időre jöttek..
Mondtam na hol vannak? -erre megszólalt a kapucsengő pont :) eltelt negyed óra másik vendég még sehol.. megint kérdezem mikor jön már? -erre megint megcsörrent a kaputelefon.. varázslat :P
elég sokmindent megszoktam régebben érezni- bár mostanában nem jól a megérzéseim vagy mégis?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!