Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Sorozatosan ugyanaz a jóslás...

Sorozatosan ugyanaz a jóslás eredménye. Véletlen?

Figyelt kérdés
Férjem 2 hónapja elköltözött hogy válni akar. Én még szeretem,visszavárom. Nem nagyon hittem benne de jósoltattam. Először neten keresztül jósnővel, aztán neten keresztül tarot kártyával, aztán személyesen is elmentem jósnőhöz, és a Müller Péter Jóskönyvét is használtam. Mindenhol azt a választ kaptam, hogy visszajön a férjem hozzám. Nem beképzelem, a jósnők kerek-perec azt mondták, a könyv és a kártyák eredménye pedig: újrakezdés, kapcsolat harmonizálása, ellentétek megszüntetése a kapcsolatban, kapcsolatomban valami szép veszi kezdetét stb. Ledöbbentem ezek után, mikor jött a férjem hogy hiányzom neki, nem akar válni de egyenlőre visszajönni sem, időt kér hogy eldöntse, mi legyen. És közeledik, kedves, figyelmes stb. Szerintetek ezek után maximálisan hihetek a jóslásokban? Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Légy szíves ne szedjetek szét, csak azok írjanak akik hisznek benne és tényleg van tapasztalat:)
2012. nov. 15. 11:47
 1/4 Zsizsik666 ***** válasza:
hát nemtudom, ebben a kérdésben két lehetőség volt, vagy visszamegy, vagy nem megy vissza a férjed. Lehet kikövetkeztetés is, pl. az elmondottak alapján. Azt úgyis te döntöd el, hogy hiszel a jóslásban, vagy nem, én akkor hinnék hasonló esetben, ha nem kérdezek, és úgy válaszol, valamint elmond a jelenről is a múltról is dolgokat.
2012. nov. 15. 12:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazad van! A jósnő, akivel személyesen találkoztam, azt mondta, el sem hiszem, a férjem mennyire szenved lelkileg. Én akkor ezt hülyeségnek véltem mert nem látszott rajta ilyesmi. Aztán rá 2 hétre váratlanul megnyílt előttem, sírás fojtogatta és azt mondta, nagyon szenved és gyötrődik. Na, ez nagyon érdekes, honnan tudhatta a jósnő..... Netes jósnő a név és születési adatok alapján jósolt, más infót nem adtam meg.
2012. nov. 15. 12:12
 3/4 anonim válasza:
52%
eleinte en sem hittem az ilyenekben, de aztan csinaltam egy hulyeseget, elkezdtem szexualis kapcsolatot folytatni a volt baratommal aki dobott engem en persze megint bele szerettem es arra gondoltam h kiprobalom a szerelmi kotest, en csinaltam itthon hazilag, ez egy olyan igezet amit 3x egymas utan kell elvegezni es tegnap volt a masodik nap este mikor felhivott azt mondta h velem akar lenni es h szeretne ha a baratnoja lennek megint...enyhen szolva meglepodtem..ez lehet a veletlen muve is de rafoghatjuk a kotesre is...nem tudom..de amit leirtam az teny. A te esetedben ha a ferjed is igazolta amit a josnok mondtak akkor nincs okod ketelkedesre, csak legy turelemmel:)
2012. nov. 15. 12:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Megdöbbentem:) Honnan vetted a szerelmi kötést? Hajlandó lennél leírni nekem privátba?
2012. nov. 15. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!