Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Minden jóslás igaz? és a...

Minden jóslás igaz? és a jósnőnek ki adja az információt?

Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 09:06
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Egyik sem igaz és senki nem adja neki az infót, ő találja ki helyben.
2012. nov. 9. 09:17
 2/26 anonim ***** válasza:
77%
Én jósolok:) De azt szoktam rá mondani, hogy ami jó azt meg kell fogadni, ami rossz, az ellen tenni, programozni kell! Sem ez, sem az asztrológia nem véresen komoly!!!!NEM lehet rá alapozni!!! Aki tud kártyát forgatni, annak jöhetnek üzenetek, most mondjam, hogy segítő erők által?Nehéz ezt megfogalmazni, hogy ne tűnjön ezomaszlagnak:) Egyszerűen jönnek infók, a hozzáértő kiolvassa, és tud egy irányt mondani a várható dolgokról, DE! A szabad akarat mindenek fölött áll, lehet ellene tenni, mert ha nem sorsszerű, akkor elkerülhető....Pl. a halál ellen sajnos általában nem:(((
2012. nov. 9. 09:20
 3/26 A kérdező kommentje:

segítő erők által?

igen ! szerintem is és kik ők ? akik téged ebben segítenek ? volt már olyan ami valóra vált valaki életében ? kérlek válaszolj meséld el .

köszönöm

2012. nov. 9. 09:38
 4/26 anonim ***** válasza:
9%
Alajos Béla, nyugdíjas buszsoför küldi az információkat a jósoknak... már ha ráér persze, mert szabadidejében tortát hegeszt.
2012. nov. 9. 09:44
 5/26 A kérdező kommentje:

Veccő Veronika válasza:

te nem hiszel a bibliában , nem hiszel a jóslásban sem .

miben és kiben hiszel?

szerintem érthető a kérdésem ? jó lenne ha válaszolnál is ,

2012. nov. 9. 09:50
 6/26 anonim ***** válasza:
9%
Na várjunk csak... szóval te vagy az a bibliás gyerek, aki rémes helyesírással írogatja az üzeneteket nekem :)
2012. nov. 9. 09:58
 7/26 A kérdező kommentje:
Hát nem gyerek éppen .
2012. nov. 9. 10:01
 8/26 A kérdező kommentje:

Hibásan nem írok ,csak te neked még iskolában a helyed .

te kezdtél el gúnyolódni ,és tud meg a bibliás is tud ám,,,, na de ha rosszul írnék hát nézzétek el nekem .

Veronikának nem muszáj .

2012. nov. 9. 10:04
 9/26 anonim ***** válasza:

Szóval hinni kell vagy a bibliában, vagy a jóslásban, mert különben hülyék vagyunk?

Szerintem ez pont fordítva van.

2012. nov. 9. 10:10
 10/26 Zsizsik666 ***** válasza:

Áhh, hagyjátok, csak örülünk a bibliás gyerekkel, mert bekötötték nekünk a pszichiátriára a netet.

Miért lenne igaz minden jóslás? Ilyet egyik ezos sem mond, nem tudom honnan vetted, 10 éves ücsém is jósolhat akármit, akárhogyan, attól még egy nulla lesz, hogy vicces:D De csörög a Xanaxunk, már várnak siesss!

2012. nov. 9. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!