Van itt olyan jósnő aki ingyen jósolna nekem 3-4 kérdést? Fel is hívhatom (emelt díjast nem tudok hívni)
A párkapcsolatod rajtad és a párodon múlik.
Ingyen nincs semmi. (mert az egész kitaláció).
Viszont adok neked ingyen tanácsot:
Ha problémád van, akkor a pároddal beszéld meg és ne csak a saját boldogságodra törekedj, hanem éljetek együtt közösen szeretetben.
A túlzott féltékenység megöli a kapcsolatot, de ha tojsz a fejére és nem foglalkozol vele, akkor elhidegülhettek egymástól.
Férfi jós nem jó, csak nő?
Egyre többet csalódok az emberekben...
Ohh drága kisszivem, jósolok én neked amit csak akarsz, amennyiben fizetsz 3000Ft-ot fél óránként, azért hogy én végig hallgassam a te sírásodat a szerelmi életedről, majd 5 perc alatt kitalálom a jövődet, amiben te annyira fogsz hinni ,hogy lehet meg is valósul..
Igazuk van az elöttem íróknak, a magánéletedről ne idegenektől kérj tanácsot. Ott vannak a szüleid/barátaid, sőőt most kapaszkodj, mert hihetetlen lessz! A párod is.. Tudod ő nem egy kiskutya, képes a beszédre és megtudod vele beszélni az esetleges problémáidat..:)
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A jóslás egy nagy humbug. Ha nem az, akkor is kevesen tudnak azok közül, akik azt állítják magukról.
Ezt ajánlom megtekintésre. Itt kevésbé meggyőzőnek hat a jós.
1. nem, nem fog elvenni
2. ha szülsz neki sem
3. igen, van másik neki
4. igen, őt fogja elvenni
5. nem, most se szeret
nincs mit.
Nééém akársz ésetléég valámi mááást, cicafijúúú? :P
Puszi pááá,
Beeelaaa jósnő. :P ;-)
7/7 kicsit ironikus, de igaz!
Fiatal koromban, amikor még én is bedőltem mindenféle kuruzslónak, elmentem egy jóshóhöz. A probléma a következő volt: egy külföldön élő férfit kerestem, és az volt a kérdésem, hogy kezdjek-e új kapcsolatot vagy visszatér?
El is mentem egy lepukkant lakásba, a hölgy annak ellenére, hogy "vagyok a béke, vagyok a nyugalom" nagyon türelmetlen volt velem.
Kemény 1000 Ft ért (ez 2000. ben volt) volt minden egy komplex csomag: tenyér, cigánykártya, tarot stb...
Azt jósolta, hogy legyek egészen nyugodt a fiú nagyon szeret engem, és alig várja, hogy visszatérhessen hozzám.
Ez már az én hibám, hogy az egészet komolyan vettem, mert 8 hónapig vártam, majd eljött a levél, amiben megírta, hogy bocsássak meg neki, de soha többé nem tér vissza, és fél éve állandó barátnője van.
Egy évvel a remek jóslás után láttam a hölgyet, amint rendkívüli szakértelemmel búvárkodik a kukában és közben magában motyog valamit.
Ha megnyugtatja a lelked, akkor jósoltass, de az igazságot mindenkinek magának kell megkeresnie, és mindenkinek más a megfelelő út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!