Van itt olyan jós/jósnő, aki ingyen megválaszol nekem egy kérdést e-mail-ben vagy bárhogy? (Fontos)
Köszönöm!
Szakított velem a barátom, s szeretném tudni, hogy a jövőben van-e még esély az újrakezdésre?
Az a baj, hogy mindennek meg van az oka.. tehát annak a szakításnak is. Ha az, hogy tanulj belőle, akkor az.. ha az, hogy ezáltal találj más valakire, aki fontosabb lehet az életedben, akkor azért.. de ami már nincs, azt szerintem nem lehet, vagy nem tanácsos úgy visszahozni...
persze nem vagyok jósnő, de nekem ez a véleményem...
Nem gondoltál rá,hogy ha a jóslásnak van realitása miért nem milliomos az összes jós.TV müsorban megkérdezték ezt a híres magyar jós,mágusunktól is(nem jut eszembe a neve)Azt mondta,hogy most is tudta a nyerőszámokat ,de elfelejtette feladni a lottot.Na persze....Nem vagyok vallásos,de a keresztény hit szerint a jóslás,asztrologia,mágia és egyéb marhaság mind a gonosz,sötét oldal.....
.ha nem is hiszek benne szerintem ne foglalkozz jóslással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!