Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Minden jóslás igaz? és a...

Minden jóslás igaz? és a jósnőnek ki adja az információt?

Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 09:06
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Igen ,szerintem valamelyikben hisznek az emberek többsége ,majd ki derül .

remélem többen is írnak .

2012. nov. 9. 10:16
 12/26 A kérdező kommentje:
Akkor marad a bibliás gyerek ,jó név köszönöm.
2012. nov. 9. 10:19
 13/26 Zsizsik666 ***** válasza:
90%

"szerintem valamelyikben hisznek az emberek többsége ,majd ki derül ."

He ezt nem értem, elmaradt neked is a sokk-terápia? xD

Figyi, valami összefüggő szöveget írj, aminek értelme is vagyon, mert így soha nem engednek ki a zártosztályról.

2012. nov. 9. 10:30
 14/26 A kérdező kommentje:

Zsizsik666 válasza:

válasz neked ,miért beszélsz zárt osztályról?

börtönben vagy a bolondokházában voltál ?

Mit szeretnél ebédre ? ó mond ki vagy te ?

valami ): D. JANKÓ .jó a dumád ki az edződ ? az orvosod ?

írd meg hol voltál eddig ?

2012. nov. 9. 10:36
 15/26 A kérdező kommentje:

Aki nem a témáról ír ,el lehet menni ,én nem azért jöttem hogy csúfolódás legyen .

sajnálom ha az írásom olyan szar ! hát ennyi .

beszélgessetek nélkülem

2012. nov. 9. 10:39
 16/26 Zsizsik666 ***** válasza:
Áhh, nyugi kijutunk, nem kellezt úgy titkolni, én tudom ki vagy meg melyik szobából írsz.:D
2012. nov. 9. 10:41
 17/26 A kérdező kommentje:

nem titok hogy én ki vagyok ,de te sem vagy titkos és képzeld el ,most te is hibásan írtál !

miért kéne titkolóznom?

2012. nov. 9. 10:43
 18/26 Zsizsik666 ***** válasza:

Én szokok hibásan írni. ez tény. kijavítani nincs kedvem, elnézésedet kérem, de ez van. A jós/ jósnő a saját jósképességét használja általában, nem úgy, mint a bibliában, hogy állítólag istentől kapja a prófétikus álmokat.

Itt a jós az álmodó, habár akármiléyen hihetetlen ugyanúgy előfordul, aki angyaloktól, istentől, jézustól eredezteti a jósképességét! Van, aki az istenektől, van aki az univerzumtól.

Ilyen egyszerű, bizonyosság ebben sosem lesz, hogy kia "sátáni" jós. Gondolom erre vagy kiváncsi, onnan van-e a képesség. Lehet valaki ezt mondja rá, attól még nem igaz, ellenőrizhetetlen.

Tehetség kell hozzá, az már biztos, hogy ki segíti ebben a jóst, az sosem fog kiderülni:D mondani akármit lehet, meg leírni.

2012. nov. 9. 10:50
 19/26 anonim ***** válasza:
Jó hazudó és átverő képesség kell hozzá. Jóslás nem létezik, csak kitaláció, amivel becsapják az olyan buta embereket, mint ti ketten.
2012. nov. 9. 10:57
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . szép napot kívánok .
2012. nov. 9. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!