Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Minden jóslás igaz? és a...

Minden jóslás igaz? és a jósnőnek ki adja az információt?

Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 09:06
1 2 3
 21/26 Zsizsik666 ***** válasza:
19: én max kivetem magamnak a kártyát, és akkor lenyúlok a közös kasszából vagy 20 ezret, és ezt a pénzt kapom a jóslásért, szerintem tök jól járok, nem?
2012. nov. 9. 11:41
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értelek, de biztos:P
2012. nov. 9. 11:45
 23/26 anonim ***** válasza:
Az egyáltalán nem igaz hogy egyik jóslás se igaz. Vannak jósok akik tényleg látják a jövőt, csak ez nagyon ritka. Persze nem azok, akik a TVkben vannak és nem is az aluljáróban ácsorgók. Aki nem hiszi, Liza Williams-re keressen rá. Könyv is van róla, de csak angolul, meg műsor, valamikor éjféltájt néha a life network-ön.
2012. nov. 9. 20:37
 24/26 Zsizsik666 ***** válasza:

Én felhívtam az ezo-TV-t, nemtudom, ki jósolt nekem. De itt dögöljek meg ha hazudok, mindenben az iagazat mondta a jelenről és nem is kérdezett semmit, csak a koromat. Olyan konkrétumokat mondott, amit nem lehet kikövetkeztetni.

Lement a pénz a telefonomról , így nem tudom mi lett volna még benne.

2012. nov. 9. 20:41
 25/26 anonim ***** válasza:
Biztos szerencséjük volt, vagy kamuzol. Ilyen hogy jóslás nem létezik, ez itt a valóság nem a mese világ.
2012. nov. 9. 20:52
 26/26 anonim ***** válasza:

Tisztelt Kérdező!

Nem minden jóslás igaz, csak az, amelyik bekövetkezik.

A jósnőnek a pénz adja az információt.

2012. nov. 19. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!