Minden jóslás igaz? és a jósnőnek ki adja az információt?
Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 09:06
21/26 Zsizsik666 válasza:
19: én max kivetem magamnak a kártyát, és akkor lenyúlok a közös kasszából vagy 20 ezret, és ezt a pénzt kapom a jóslásért, szerintem tök jól járok, nem?
22/26 anonim válasza:
Nem nagyon értelek, de biztos:P
23/26 anonim válasza:
Az egyáltalán nem igaz hogy egyik jóslás se igaz. Vannak jósok akik tényleg látják a jövőt, csak ez nagyon ritka. Persze nem azok, akik a TVkben vannak és nem is az aluljáróban ácsorgók. Aki nem hiszi, Liza Williams-re keressen rá. Könyv is van róla, de csak angolul, meg műsor, valamikor éjféltájt néha a life network-ön.
24/26 Zsizsik666 válasza:
Én felhívtam az ezo-TV-t, nemtudom, ki jósolt nekem. De itt dögöljek meg ha hazudok, mindenben az iagazat mondta a jelenről és nem is kérdezett semmit, csak a koromat. Olyan konkrétumokat mondott, amit nem lehet kikövetkeztetni.
Lement a pénz a telefonomról , így nem tudom mi lett volna még benne.
25/26 anonim válasza:
Biztos szerencséjük volt, vagy kamuzol. Ilyen hogy jóslás nem létezik, ez itt a valóság nem a mese világ.
26/26 anonim válasza:
Tisztelt Kérdező!
Nem minden jóslás igaz, csak az, amelyik bekövetkezik.
A jósnőnek a pénz adja az információt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!