Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Páhiban (kecskemét közelében)...

Páhiban (kecskemét közelében) van egy látó. Valaki járt már nála?

Figyelt kérdés
Én voltam, nagyon sokkoló volt, kíváncsi vagyok más tapasztalataira is

2013. szept. 15. 19:28
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
94%
Nem látó és nem is jósnő. Ezt Ő mondta nekem saját szavaival. Így született és ez a feladat az életben, hogy ezzel segítsen másokon.Rendszeresen járok hozzá, még soha nem fogadott el tőlem pénzt. Sokan visznek neki ajándékot ( csoki, virág) de egyáltalán nem várja el, és szerintem nem is veszi jó néven. Ez neki nem a munkája, ő nem ebből él. Neki is van családja és magánélete, ezt érdemes tiszteletben tartani. Telefonon nagyon nehéz elérni ( gondoljatok bele hogy mennyien hívogatják egész nap, és hányan várják a háza előtt személyesen). Őszinte, ami a szívén az a száján, de hát ennek gondolom pont ez a lényege, hogy tükröt tartson elénk. Ha nem veszitek zokon ezt a " fura stílusát " akkor akár rá is jöhettek, hogy ő csak jót akar nektek. Én azt tanácsolom nektek, ha van egy szabadnapotok ( természetesen hétköznap ) menjetek el hozzá, türelmesen várjátok ki hogy kimenjen a ház elé, és biztos hogy mindenkinek adni fog időpontot. Ha a kapu ( tolókapu) össze van zárva, tehát nincs résre hagyva, akkor nem fogad senkit, vagy nincs is otthon. Izsák felől be érve Páhin a falu végén az utolsó sárga ház jobbra, Kiskőrös felől érkezőknek pedig az első ház balra. Nem lehet eltéveszteni, szinte kivétel nélkül mindig rengetegen állnak ott autóval és várakoznak.
2015. okt. 1. 18:27
 22/31 anonim válasza:
Még mindig élhet az illető ? szívesen elmennék hozzá
2018. jún. 16. 09:29
 23/31 anonim válasza:
42%
Szerintem mindenkinek élnie kellene a saját életét és nem egy ilyen flegma nőnek hinni és remegni, hogy mondja el a jövőt. Ami bejön az azért jön be, mert bevonzod. Ennyi az egész.
2019. júl. 11. 00:39
 24/31 anonim válasza:
100%

Valaki esetleg tudna segíteni az elérhetőségében? Nagy szükségem lenne rá!

Köszönöm előre is!

2020. máj. 24. 17:56
 25/31 anonim válasza:
Én kaptam időpontot egy ismerősömön keresztül és Szegedről mentem hozzá! Nem volt ott, és mikor hívta az ismerősöm, hogy most mi van annyit mondott ne várjon nem érek oda. Elvette az időm a pénzem...Ezt nem tudom, hogy engedheti meg magának ilyet sose csinálnék senkivel. Akár mennyire lát ez miatt mint ember számomra 0. Ja és tudta a számomat nem szólt, hogy ne utazzak feleslegesen 200km-t.
2021. febr. 26. 04:51
 26/31 Soleckijanka válasza:
100%

Sziasztok!

Én soha nem voltam nála mert meghagyon a sorsra az életemet, de nagyon sok ismerősöm volt már.

Nekem a hideg futkosott a hátamon amiket meséltek és elég közeli barátok szóval nem volt kamu.

Pár példa, össze-vissza, nem egy valakiről írok:

- Kisgyermekkori sérülésről elmondott minden körülményt.

- cukorbetegséget tudta az illetőről,

- Útközben defektet kaptak, ez miatt késtek. Mikor mondták, hogy elnézést, de defekt volt, annyit mondott hogy tudta illetve a hölgynek pisilnie kellett és nevén szólítva mondta, hogy gyere nyugodtan ott van a WC. (Nevek nélkül jelentkeztek be)

- Egy barátomnak elmondta, hogy külföldön fog élni ahol a testvére, de nem azzal a lánnyal aki mellette ül. (15 éve voltak együtt és tényleg nem vele él ott)

- Autóbaleset részleteit elmondta.

- A haverom úgy kért kölcsön hogy kifizesse majd és a végén azt mondta neki, hogy ne adja oda neki hanem ha hazament akkor adja vissza annak akitől kölcsön kért.

Szóval szerintem nem kamu, ha van is benne akkor az nem szándékos. Nem ebből él illetve tényleg nem mindnekitől kér pénzt.

Nekem ez sok lenne, én tuti nem megyek el.

2021. jún. 29. 11:42
 27/31 anonim válasza:

Sziasztok!Valaki nem tudna elérhetőséget?

Köszönöm

2021. aug. 25. 15:04
 28/31 anonim válasza:

Sziasztok!

Elérhetőséget szerintem hiába kérek én is.

De esetleg azt tudja valaki, hogy még ott lakik e a hölgy? Mármint, hogy érdemes e Páhiban keresni? Mi a menete a személyes időpontkérésnek? Messziről utaznék...

2021. okt. 10. 02:16
 29/31 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszadó, sikerült kideríteni valamit? Privátban is írhatsz. Köszönöm
2022. febr. 21. 15:04
 30/31 anonim válasza:

Szia! Már évek óta próbálom ezt a hölgyet felkeresni, csak a teljes nevére lennék kíváncsi, mert a vezetékneve hiányában nem fogadott.

Előre is köszönöm a választ!

júl. 12. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!