Páhiban (kecskemét közelében) van egy látó. Valaki járt már nála?
Valaki esetleg tudna segíteni az elérhetőségében? Nagy szükségem lenne rá!
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Én soha nem voltam nála mert meghagyon a sorsra az életemet, de nagyon sok ismerősöm volt már.
Nekem a hideg futkosott a hátamon amiket meséltek és elég közeli barátok szóval nem volt kamu.
Pár példa, össze-vissza, nem egy valakiről írok:
- Kisgyermekkori sérülésről elmondott minden körülményt.
- cukorbetegséget tudta az illetőről,
- Útközben defektet kaptak, ez miatt késtek. Mikor mondták, hogy elnézést, de defekt volt, annyit mondott hogy tudta illetve a hölgynek pisilnie kellett és nevén szólítva mondta, hogy gyere nyugodtan ott van a WC. (Nevek nélkül jelentkeztek be)
- Egy barátomnak elmondta, hogy külföldön fog élni ahol a testvére, de nem azzal a lánnyal aki mellette ül. (15 éve voltak együtt és tényleg nem vele él ott)
- Autóbaleset részleteit elmondta.
- A haverom úgy kért kölcsön hogy kifizesse majd és a végén azt mondta neki, hogy ne adja oda neki hanem ha hazament akkor adja vissza annak akitől kölcsön kért.
Szóval szerintem nem kamu, ha van is benne akkor az nem szándékos. Nem ebből él illetve tényleg nem mindnekitől kér pénzt.
Nekem ez sok lenne, én tuti nem megyek el.
Sziasztok!Valaki nem tudna elérhetőséget?
Köszönöm
Sziasztok!
Elérhetőséget szerintem hiába kérek én is.
De esetleg azt tudja valaki, hogy még ott lakik e a hölgy? Mármint, hogy érdemes e Páhiban keresni? Mi a menete a személyes időpontkérésnek? Messziről utaznék...
Szia! Már évek óta próbálom ezt a hölgyet felkeresni, csak a teljes nevére lennék kíváncsi, mert a vezetékneve hiányában nem fogadott.
Előre is köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!