Páhiban (kecskemét közelében) van egy látó. Valaki járt már nála?
ÉN IS VOLTAM 6 ÉVVEL EZELŐTT. SZERETNÉK MENNI HOZZÁ A BARÁTNŐMMEL, DE NEM TUDOM, HOGY FOGAD-E MÉG. HA VALAKI TUDJA A TELEFONSZÁMÁT KÉRLEK TITEKET KÜLDJÉTEK EL. KÖSZI.
EGYÉBKÉNT TÉNYLEG EGYEDI ÉS HIHETETLEN SZEMÉLYISÉG. NAGYON PROFI.
Én 2008-ban voltam nála. Tényleg úgy van ahogy egyik hölgy írta: papír toll elő! Diktál mindent csak győzzed körmölni. esemény dátum sok minden amit ha elolvasva átgondolsz minden valóság alapú. Kérdez közben neveket, autókat, stb. A legvégén kérdezhetsz. Én nem féltem! Ismét szeretnék hozzá elmenni, de nem írt vissza nem veszi fel a telefont.
Én nem nyersnek mondanám, egy határozott magabiztos egyéniség. Nagyon sokan jártak, járnak hozzá. Ha most elutaznék 1 időpontért lehet elküldene, hogy megzavarom, mert időre be volt osztva mindenki. Én reggel 6-ra mentem.
Elképesztő dolgokat mondott, autóbalesetem volt és 2 ceruzát úgy rakott elém ahogy az ütközés történt. Ha valaki tudná esetleg hogyan lehetne bejelentkezni hozzá és segítene nekem azt nagyon megköszönném. Valahol a szőlő területek után lakik címet nem tudok, csak telefonban mondta merre menjünk.
Lementél Pestről Páhiba zaklatni valakit.
Na eddig jó -.-
Mit ragaszkodtok hozzá ennyire?
Az a látó aki ilyeneket bevonz és nem tudja a saját határait tartani az lehet nagyon jó, de neki is megvan a saját baja. Miért kell lemenni hozzá?
Rengeteg érző látó ember van Magyarországon.
Nem szabad ragaszkodni valakihez, az meg már kicsit szánalmas hogy le is kell ráznia.
Amúgy teljesen megértem.
Neki is megvan az élete amit kezelnie kell.
És megtanulnia hogyan lehet ennyi ember könyörgését levakarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!