Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Páhiban (kecskemét közelében)...

Páhiban (kecskemét közelében) van egy látó. Valaki járt már nála?

Figyelt kérdés
Én voltam, nagyon sokkoló volt, kíváncsi vagyok más tapasztalataira is

2013. szept. 15. 19:28
1 2 3 4
 11/31 kelly75 válasza:
Sajnos nekem megvolt 2010-ben az elérhetősége, de már más a telefonszáma... nem tud valaki segíteni??? Nagyon fontos lenne és előre is köszönöm!
2014. jan. 16. 13:35
 12/31 anonim válasza:
Én is szeretném elkérni az elérhetőségét ha még meg van valakinek. Köszi
2014. febr. 18. 21:04
 13/31 A kérdező kommentje:
Megkérek mindenkit, hogy légyszíves ne írjatok napi 5 levelet, amiben a hölgy elérhetőségét kéritek, ugyanis sajnos megváltozott a lakcíme/telefonszáma és nem tudom én sem az újat :-(
2014. ápr. 25. 14:36
 14/31 Julánna válasza:

ÉN IS VOLTAM 6 ÉVVEL EZELŐTT. SZERETNÉK MENNI HOZZÁ A BARÁTNŐMMEL, DE NEM TUDOM, HOGY FOGAD-E MÉG. HA VALAKI TUDJA A TELEFONSZÁMÁT KÉRLEK TITEKET KÜLDJÉTEK EL. KÖSZI.

EGYÉBKÉNT TÉNYLEG EGYEDI ÉS HIHETETLEN SZEMÉLYISÉG. NAGYON PROFI.

2014. okt. 30. 19:23
 15/31 anonim válasza:
Én is elmennék hozzá! Nem tudja tényleg senki az elérhetőségét? Vagy hogy hol lehet megtalálni?
2014. nov. 11. 11:36
 16/31 anonim válasza:

Én 2008-ban voltam nála. Tényleg úgy van ahogy egyik hölgy írta: papír toll elő! Diktál mindent csak győzzed körmölni. esemény dátum sok minden amit ha elolvasva átgondolsz minden valóság alapú. Kérdez közben neveket, autókat, stb. A legvégén kérdezhetsz. Én nem féltem! Ismét szeretnék hozzá elmenni, de nem írt vissza nem veszi fel a telefont.

Én nem nyersnek mondanám, egy határozott magabiztos egyéniség. Nagyon sokan jártak, járnak hozzá. Ha most elutaznék 1 időpontért lehet elküldene, hogy megzavarom, mert időre be volt osztva mindenki. Én reggel 6-ra mentem.

Elképesztő dolgokat mondott, autóbalesetem volt és 2 ceruzát úgy rakott elém ahogy az ütközés történt. Ha valaki tudná esetleg hogyan lehetne bejelentkezni hozzá és segítene nekem azt nagyon megköszönném. Valahol a szőlő területek után lakik címet nem tudok, csak telefonban mondta merre menjünk.

2014. nov. 17. 21:02
 17/31 A kérdező kommentje:
Úgy alakult, hogy nagyon szeretnék hozzá ismét elmenni! Akinek esetleg megvan az új telefonszáma/címe, megosztaná velem?? Nagyon köszönöm!!
2015. jan. 1. 21:41
 18/31 anonim válasza:
Kedves Mindenki! Telefonon ne is probalkozzatok, esélytelen... Mi kb. 2 hónapja elmentünk Pestről Páhiba hétvégén hozza időpontot kérni. Láttuk hogy pont akkor készül elmenni otthonról, ezert kiszalltunk a kocsiból es kértük hogy adjon időpontot. Reakció: ránk se nézett. :D majd anyukám egy het mulva szinten lement hozza időpontot kérni, es elmondta neki hogy mégegyszer ne zaklassuk öt hétvégén mert nem all szoba senkivel :D Amire figyeljetek: Ne menjetek be a kertbe se, csak akkor ha személyesen behiv...Ne kereckedjetek ki mosdóba...
2015. jún. 10. 01:34
 19/31 anonim ***** válasza:
50%

Lementél Pestről Páhiba zaklatni valakit.

Na eddig jó -.-

Mit ragaszkodtok hozzá ennyire?

Az a látó aki ilyeneket bevonz és nem tudja a saját határait tartani az lehet nagyon jó, de neki is megvan a saját baja. Miért kell lemenni hozzá?

Rengeteg érző látó ember van Magyarországon.

Nem szabad ragaszkodni valakihez, az meg már kicsit szánalmas hogy le is kell ráznia.

Amúgy teljesen megértem.

Neki is megvan az élete amit kezelnie kell.

És megtanulnia hogyan lehet ennyi ember könyörgését levakarni.

2015. jún. 10. 19:30
 20/31 anonim válasza:
100%
Mivel ez a munkája nem mondanam zaklatásnak. Mellesleg nem lehet telefonon idopontot kerni hanem le kell menni hozza, de igazad van en vagyok a hulye hogy hogyan mertem azt gondolni hogy hetvegen meg egy idopontot sem lehet kerni :)
2015. jún. 11. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!