Miskolcon vagy környékén van jós, látó vagy sorselemző?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 23:02
1/10 anonim válasza:
Jó pénzért jósolok neked én is, nehogy már ki kell menj a lakásból azért, hogy jól lehúzzanak.
2/10 anonim válasza:
Ha van akkor úgy is tudja hogy mész hozzá, majd szólni fog neked hogy mikor menj.
4/10 A kérdező kommentje:
Jókat mosolyogtam, de tényleg érdekelne.
2013. ápr. 10. 12:51
5/10 anonim válasza:
Ne dőlj be nekik!Csak a pénzed veszik el,semmi igazat nem mondanak.Csak eljátszák,hogy ők belelátnak a jövőbe meg a többi baromság...
6/10 anonim válasza:
Van,de mostanában az én bránerembe költözött,itt érdeklődj,de előszőr is csücsörits !!
7/10 anonim válasza:
Nincsenek!
Se Miskolcon, se környékén, se kerek e világban nincs se jós, se látó, se sorselemző! Nem léteznek, soha nem is voltak!
Csak ügyes csalók vannak, akik leszednek pénzzel.
Elvakult babonásak, Ez Tv rajongók, lehet lepontozni, nem érdekeltek.
8/10 anonim válasza:
Mezőzomboron (Szerencs mellett) van egy ilyenekkel foglalkozó nő, aki mellesleg masszőr is. Rengetegen járnak hozzá. Az energiákkal foglalkozik és gyógyít is.
10/10 Sam Tex válasza:
A cigánynegyedben állítólag van, ottani ismerőseim szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!