Ki az a látó? Mit lát és hogyan?
Hát ő a Leske :D
Hogy őt hogy úútálom -.-
Állandóan kilesi mit írok a GYK-ra :DD
Amúgy csukott szemmel ellát Aprajafalva egyik végéből a másikba!
Leske (Nosy Smurf/Nosey Smurf) – Nagyon kíváncsiskodó törp, mindent kiles. Történt egyszer, hogy a kíváncsiskodása szerencsét hozott az elveszett város gonosz jogarának megsemmisítésében, amit az iker boszorkányok meg akartak szerezni. Így neki köszönhetően nem szerezték meg a jogart.
xDT
Látók azok az emberek akik tudnak látni . Látja az állatokat , színeket , bútorokat , stb .
Látók egyedül a vakok nem lehetnek , mert ők sajnos megvakultak , vagy valamilyen betegségük van ami miatt nem látnak semmit .
Igenis léteznek hiteles látók, és nem kitaláció. Köztük én is foglalkozom látással, és pénzt se fogadok el. Sok kuruzsló van aki pénzt fogad el. Amennyiben kedves kérdező mondasz egy nevet és egy életkort meglátod hogy létezik ilyen "képesség", ami igazából mindenkiben benne van és kifejleszthető kellő meditálással és harmadik szemes nyitással.
Üdv. Ladislao Grande
Ha látó vagy akkor miért nem tudod megmondani a nevét és az életkorát ?
Na ennyit arról , hogy valódi látó vagy .
:D Jó vicc , hogy látó vagy . Add meg a neved és a korod és kikereslek valami közösségi oldalon és mondok rólad pár dolgot .
Ez nekem is megy . Akkor én is látó vagyok ?
Nem keresem ki közösségi oldalon képzeld...
Fotó nélkül is megmondom, de nem kell hinnetek, engem már nem érdekel ki hisz bennem, mert nem mások véleményére alapozom. Mindenki saját maga mestere és tanítója.
Áldás nektek! :)
Hogy mért nem tudom nevét és életkorát megmondani, nos azért mert egy látó se láthat mindent, nem Isten... csupán ennyi. Olvasgass előbb ebben a témában és utána ítélkezz. :)
Na legyetek jók! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!