Volt már veletek olyan, hogy tényleg valóra vált amit a jós/látó/asztrológus mondott?
Igen, de nem nekem hanem anyáméknak.
Akkor csak röhögtem rajta, de később bejött!
Bátyámnak lesz egy fia, nagyanyám karácsony előtt meghal, nekem ősszel komoly kapcsolatom lesz, össze lesz törve a kocsink stb.
Kb minden bejött, ingyenes volt, ha jól emlékszem csak a születési dátumot kérdezte.
A legmeghökkentőbb amit eddig hallottam a barátnőm kolléganőjének a sztorija. Egyszer elment jóshoz, aki valamit arról magyarázott hogy egy olyan pasi lesz a férje akinek a mostani (mármint akkori) barátnőjét ugyanúgy hívják mint őt.
És, igen, a férje (akit akkor még nem is ismert)a megismerkedésük után hosszan vívódott a régi csaja és ő közötte, végül őt választotta, és mint utóbb kiderült, a régi csajt ugyanúgy hívják mint őt.
monjuk legyen: igen.
Nekem még ennyire konkrétan senki sem jósolt, de figyelni kell mert tényleg sok a szemfényvesztő és azok szépen tönkre is teszik az emberek bizalmát az ilyesmikben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!