Ismer valaki Budapesten megbízható látót?
A Gellért hegy tetejéről is messzire látsz.
Megbízható látó NINCS!
"arra vagyok kiváncsi mennyire kamu ez az egész"
NAGYON kamu...
Persze vannak, akik hisznek benne. Tudod, ez is olyan, mint a vallás. Aki hisz benne, az semmilyen ellenérvet bizonyítékot nem hajlandó elfogadni, mert ő ugye jobban tudja. És éppen ugyanez van fordítva is, aki nem hisz benne, az tudományos érvekkel bástyázza körül magát, és azt mondja, hogy amíg nem bizonyítják, addig nem hiszi...
Én is a második csoportba tartozom, tehát eddigi fizikai, biológiai ismereteim alapján a "látás" jelensége nem létezik, egyszerűen nincs, a művelői jobb esetben téveszmések, rosszabb esetben csalók.
De persze, hogy TE mit hiszel, azt neked magadnak kell kialakítanod. Én azt javaslom, hogy ismerkedj meg mindkét oldali véleményekkel, "bizonyítékokkal", és vond le a SAJÁT következtetéseidet.
Pedro
"nem vagyok egy könnyűlelkű fruska akit bármilyen bokorba be lehet csalni "
Francba... Pedig ez lett volna a következő, amivel próbálkozom...
Pedro
A számból emelted ki a gondolatot, Pedro
XD
Nem tudom... ha én tényleg rendelkeznék olyan képességgel, amilyenekkel a látók kiállnék a legnagyobb nyilvánosság elé : itt vagyok teszteljenek le nem csalok, bízok a képességemben mert úgy működik ahogy azt én gondolom.
De persze lehet túl szkeptikus vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!