Az inga mennyire megbizható?
régóta érzek valamit./ide nem szeretném leirni/ ingáztam,és nagyon sok,és konkrét választ kaptam. dátumokat és neveket is. aki ebben profi,az segitene,h jók-e az útmutatások?
többször nekifutottamk ugyanannak a témánaki,a válaszok ugyanazok. lehet h én befojásolom-olvastam h sokan igy vélekednek-de voltak olyan kérdések amikre én másmilyen választ "vártam" volna.
Már bocs, de semmi trollszándék nem volt abban, amit írtam. Sőt, még csak nem is viccnek szántam. Az inga úgy megbízható, ahogy a fizikai inga az. Máshogy nem. Hihetsz benne nyugodtan, sokan hisznek sok mindenben, de attól az még nem lesz megbízható. Pont az a tudomány és az ezotéria között a különbség, hogy a tudomány eredményei megismételhetők, az ezotériáéi nem. (Megismételhetőség alatt az adott peremfeltételek melletti, adott hibahatáron belüli determinisztikus bekövetkezést értjük.)
Egyébként meg hogy vársz konkrét választ, ha nem teszel fel konkrét kérdést?
Lehet lepontozni.
Inga - én már, nem bízok meg benne!
De inga, az már más! Csak ajánlani tudom!
Van is, eladó!
Occsó - a kínaitól vettem...
Na szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!