Megbízható jóst tudtok nekem ajánlani?
Jósoltatni szeretnék,saját tapasztalat+és elérhetőségre lenne szükségem.Köszi!!!
Nincs szükségem,lebeszélő írományokra,ha arra lenne szükségem akkor eldöntendő kérdést tettem volna fel.Úgyhogy légyszi hanyagoljatok!
Kedves Kérdező!
Bocsáss meg, de mit értesz a "megbízható jós" alatt? Bármilyen hihetetlen is elhinni nincs megbízható jós, többségében manipulálják az embereket...Ha beülsz egy jóshoz, aki elég "jó" akkor az abban lesz jó hogy hitelesen tud majd manipulálni és elhitetni veled azt, hogy amit hallani akarsz. Egy olyan jós, akinél rengeteg ember volt, tudja azt, hogy az emberek mire kíváncsiak és mit kell mondani. Az ilyen magánjósok is kb annyira hitelesek mint azok, akiket a Kereskedelmi csatornán lehet látni.
Sajnos manapság Magyarországon is iszonyatosan elterjedt a hiszékenység ipar, amikor gyanútlan emberek naivságát kihasználják, és ezzel rengeteg pénzt zsebelnek be...
Természetesen a te döntésed hogy elmész-e egy jóshoz vagy sem. Én azt tanácsolom Neked hogy ne menj, de ha mégis elmész, akkor majd majd megnézheted a következményeket.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!