Megbízható jóst tudtok nekem ajánlani?
Jósoltatni szeretnék,saját tapasztalat+és elérhetőségre lenne szükségem.Köszi!!!
Nincs szükségem,lebeszélő írományokra,ha arra lenne szükségem akkor eldöntendő kérdést tettem volna fel.Úgyhogy légyszi hanyagoljatok!
Hellósztok!
Az én véleményem a jósokról az, hogy nem megbízhatóak. Nem véletlenül tiltotta meg Isten a jóslást. De igazából nincs is szükségem rájuk, hiszen Isten már több ezer éve leirata a prófétáival a Bibliában a történelmünkre vonatkozóan például azt, hogy "mi lészen az utolsó napokban" (Dán 2,28)
Ráadásul az ember egyéni életére is vannak kijelentések hogy milyen döntésből mi következik. Ez alapján nem kell bizonytalanságban élnem az életem, hiszen van egy biztos forrás a kezemben, ami az egyéni életemre és a történelemre vonatkozóan is megbízhatóan feltárja a jövőt.
Természetesen mindenkinek joga van abban hinni, amit akar, ez csupán az én véleményem.
Sziasztok ^^
nos én nem kérek érte pénzt... 1 nem vagyok profi... 2 nem azért segitek másokon hogy nekem abból pénzem legyen, majd ha az élet ugy hozza visszakapom mástól a segitséget.. 3 én nem oldom meg senki helyett a problémáját mindenkinek magának kell tanácsot azt tudok ha adok de senkinek nem fog a szájába repülni a sültgalamb
amugy mindegy hol lakok a jósláshoz nem feltétel hogy itt legyél velem.. ha neten tudunk beszélni az is elég... de borsod megye sárospatak.. ha már kérdezted
az a baj hogy ezek a tévés jósok meg miegymás sok tévhittel félre vezetik az embereket.. és kitudja miket gondolnak laikusok ezekről a dolgokról vagy éppen milyen hokuszpókusz csodát várnak... pl én látnok nem vagyok.. , a másik dolog hogy némelyek oylanokat kérdeznek hogy hát elég lehetetlen azt megmondani előre... pl valaki azt mondta hogy én modnjam már meg neki hogy ő az igazit mikor fogja megtalálni de dátumra pontosan meg miegymás...:)
oké lehet hogy valaki nem tudja mi fán terem az iylet is elképzel de ... sokban függnek a dolgok az ember döntésétől szabad akarat van ... ezt sokan elfelejtik és nem csak jobbitani lehet egy adott helyzeten de rontani is ... rám kiabáltak már egy két dolgot hogy hát csak ültek karba tett kézzel semmit nem tettek azért hogy legalább egy fikarnyit előrébb mozditsák a dolgokat ami problémája volt és utána még én voltam a rossz.. hogy hát nem lett jobb meg hát igazam van ebbe abba de nem akar megváltozni mert már idős... csak lehetőségek vannak dönteni nekünk kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!