Mi a különbség a kártyából jósló és a látó között? Melyik a pontosabb, melyik a megbízhatóbb?
A kettő ugyanaz. Jós is a kártyából jósol, meg az akkor megjelenő intuícióból válaszol. Kártyából való jóslás tanulható.
Általában a látóknak az extraszenz képességük fejlett. Mindenki fejlesztheti. Látó lehet érzelmeket észlel, vagy képeket lát, esetleg mint egy film jelenet. Kártya nélkül is boldogul. De szerintem ilyen nem sok van.
Én a sorselemzést ajánlom, ami nem bűn. Mivel nem nyulunk bele a sorsunkba.
Sorselemzés?Kik végzik?Tudsz esetleg ajánlani valakit?Mennyi az esélye,hogy egy látó téved?
Lehet túl sok a kérdés,de olyan dolgok nem jöttek be amit egy látó és egy kártyajós is mondott egyformán és egy adott időre.
Sorselemzést tudok neked ajánlani. A Bosnyák térnél van, Edit, kártyát használja és a tenyeredet. Nem lehúzós nő.
Rá tudsz nézni, sorselemzes. net címen.
Én " igazi" látóval nem találkoztam. Persze képeket kéne látniuk, de életünk filmjét csak is mi magunk láthatjuk csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!