Páhiban (kecskemét közelében) van egy látó. Valaki járt már nála?
Maga a nő. Van egy stílusa. :-) elég félelmetes egy ilyen érzékeny lelkű nőnek, mint én, de sebaj. :-)
Eléd nyom egy papírt meg tollat, és kérdés nélkül mondja-mondja-mondja! és nem ködösít! neveket,dátumokat mond pontos eseményeket stb.
2éve voltam nála, azóta sorra megtörténtek események :-) nem szeretném ide írni, mert elég egyediek, és ki tudja ki olvassa :-) ha szeretnéd PM
Vissza is mennék hozzá, mert lenne kérdésem, de nehéz is megközelíteni, meg tényleg elég nyers néha!
Helló kedves kérdező!
Olvastam a válaszod és a kérdésed, a páhi látóval kapcsolatban.
Elszeretnék menni hozzá én is, szívesen venném ha leírnád hogy milyen volt az egész, tényleg korrekt volt-e, esetleg a díjazása mennyi az illetőnek, vagy kére ezért egyáltalán vmit.
Elszeretném kérni a nevét, és telefonszámát, és megkérdezném, hogy te hol akadtál rá??
mert nem hirdeti magát, de én is sok helyről hallottam már!
Köszönöm a válaszod előre is!
További szép estét.
ok kérdező!
várom, mert én is elmennék a hölgyhöz, hátha megtudná válaszolni, ami érdekelne.
Annyian írtatok privátot, hogy inkább ide írom nagy vonalakban!
- elérhetőséget nem tudok, de nem is szükséges, mert telefonon nem ad időpontot csak személyesen. De a faluban mindenki ismeri, elirányítanak a házához
- ránézésre megmondja a születési dátumod, abból levezeti pár fontosabb esemény dátumát az életedben
- beszél a családtagjaidról, név szerint, úgy ahogy a családon belül szólítjátok őket
- pasik! na itt kaptam a legnagyobb letolásokat :-) elég keményen megmondja,ha valamit nem úgy csinálsz
- baleseteket megmondja előre, 1et vétett, nem velem történt meg,ahogy pontosan leírta,hanem a nővéremmel
- beszélt a suliról, megmondta milyen nyelveket tudok, milyet fogok még megtanulni
- munkákról, hogy lesz munkahelyen új fiúm, leírta milyen meddig
ezek mind bejöttek :-)
az ár régen4000 volt, de tőlem nem kért semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!