Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Páhiban (kecskemét közelében)...

Páhiban (kecskemét közelében) van egy látó. Valaki járt már nála?

Figyelt kérdés
Én voltam, nagyon sokkoló volt, kíváncsi vagyok más tapasztalataira is

2013. szept. 15. 19:28
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Én nem voltam még nála csak hallottam róla. Mesélj mi volt? Mi volt sokkoló?
2013. szept. 15. 19:33
 2/31 A kérdező kommentje:

Maga a nő. Van egy stílusa. :-) elég félelmetes egy ilyen érzékeny lelkű nőnek, mint én, de sebaj. :-)

Eléd nyom egy papírt meg tollat, és kérdés nélkül mondja-mondja-mondja! és nem ködösít! neveket,dátumokat mond pontos eseményeket stb.

2éve voltam nála, azóta sorra megtörténtek események :-) nem szeretném ide írni, mert elég egyediek, és ki tudja ki olvassa :-) ha szeretnéd PM

Vissza is mennék hozzá, mert lenne kérdésem, de nehéz is megközelíteni, meg tényleg elég nyers néha!

2013. szept. 15. 19:42
 3/31 anonim ***** válasza:

Helló kedves kérdező!

Olvastam a válaszod és a kérdésed, a páhi látóval kapcsolatban.

Elszeretnék menni hozzá én is, szívesen venném ha leírnád hogy milyen volt az egész, tényleg korrekt volt-e, esetleg a díjazása mennyi az illetőnek, vagy kére ezért egyáltalán vmit.

Elszeretném kérni a nevét, és telefonszámát, és megkérdezném, hogy te hol akadtál rá??

mert nem hirdeti magát, de én is sok helyről hallottam már!

Köszönöm a válaszod előre is!

További szép estét.

2013. szept. 15. 20:22
 4/31 anonim válasza:
Ha van rá mód, megosztanád az elérhetőségét?
2013. szept. 15. 20:39
 5/31 anonim ***** válasza:
Én nagykállóinál voltam régen, ő más volt kicsit. Először elmondja a lelki fizikai állapotodat, betegségeket, aztán lehet kérdezni tőle bármit, bármiről.
2013. szept. 16. 00:41
 6/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok! a nap folyamán visszaírok részletesen, ígérem :-)
2013. szept. 16. 08:19
 7/31 Napéjegyenlőség ***** válasza:
én is szívesen fogadnám az elérhetőségét. ki tudja ;)
2013. szept. 16. 09:00
 8/31 anonim ***** válasza:

ok kérdező!

várom, mert én is elmennék a hölgyhöz, hátha megtudná válaszolni, ami érdekelne.

2013. szept. 16. 17:16
 9/31 A kérdező kommentje:

Annyian írtatok privátot, hogy inkább ide írom nagy vonalakban!

- elérhetőséget nem tudok, de nem is szükséges, mert telefonon nem ad időpontot csak személyesen. De a faluban mindenki ismeri, elirányítanak a házához

- ránézésre megmondja a születési dátumod, abból levezeti pár fontosabb esemény dátumát az életedben

- beszél a családtagjaidról, név szerint, úgy ahogy a családon belül szólítjátok őket

- pasik! na itt kaptam a legnagyobb letolásokat :-) elég keményen megmondja,ha valamit nem úgy csinálsz

- baleseteket megmondja előre, 1et vétett, nem velem történt meg,ahogy pontosan leírta,hanem a nővéremmel

- beszélt a suliról, megmondta milyen nyelveket tudok, milyet fogok még megtanulni

- munkákról, hogy lesz munkahelyen új fiúm, leírta milyen meddig

ezek mind bejöttek :-)

az ár régen4000 volt, de tőlem nem kért semmit

2013. szept. 17. 10:00
 10/31 anonim válasza:
Én is voltam nála pár éve. Nekem is elég sok minden bejött amit mondott. Tényleg elég ijesztő, hogy néha milyen nyers. Én is gondoltam rá, hogy visszamennék hozzá, de kicsit félek is. Tőlem sem fogadott el pénzt.
2013. szept. 21. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!