Lehetséges lerajzolni a jövőt?
Még 8-10 éves lehettem amikor készítettem egy rajzot amiben egy focimeccsen (ami rá egy hétre volt) gólt rúgtam egy csapatnak akinek nagyon szerettem volna. Aztán el jött a meccs napja és én pontosan ugyan úgy, ugyan arról a helyről, ugyan olyan mozdulattal, annak a csapatnak rúgtam egy gólt mint a rajzon. Érdekes módon az ellenfél kapusa is pont úgy vetődött ahogy én rajzoltam. A rajzot azóta nem találom sajnos.
22F
A jovodet tudatosan es tudat alatt is te alakitod. Nem olyanokra gondolok, hogy megnyered a lottot, hanem pont ilynekre, hogy meccsen hogyan rugsz golt. Mikozben rajzoltal biztos alaposan, melyen elkepzelted milyen lesz, es amikor ott voltal eloben automatikusan beindult a dolog, es ugy mozdultal, ugy rugtal...
Az, hogy az ellenfel kapusa hogy mozdult, vagy szinten neked (cselezes) koszonheto, vagy csak veletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!