Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Lehetséges lerajzolni a jövőt?

Lehetséges lerajzolni a jövőt?

Figyelt kérdés

Még 8-10 éves lehettem amikor készítettem egy rajzot amiben egy focimeccsen (ami rá egy hétre volt) gólt rúgtam egy csapatnak akinek nagyon szerettem volna. Aztán el jött a meccs napja és én pontosan ugyan úgy, ugyan arról a helyről, ugyan olyan mozdulattal, annak a csapatnak rúgtam egy gólt mint a rajzon. Érdekes módon az ellenfél kapusa is pont úgy vetődött ahogy én rajzoltam. A rajzot azóta nem találom sajnos.

22F

2013. júl. 8. 10:35
 1/5 Antimod ***** válasza:
Ez érdekes. Szerintem lehetséges, velem is történt már olyan, hogy valami egészen konkrétan beugrott, ami nemsokára éppen úgy meg is történt (focimeccsen is), de ennyire konkrét utalásokat csak nagyon ritkán éreztem.
2013. júl. 8. 11:06
 2/5 anonim ***** válasza:

A jovodet tudatosan es tudat alatt is te alakitod. Nem olyanokra gondolok, hogy megnyered a lottot, hanem pont ilynekre, hogy meccsen hogyan rugsz golt. Mikozben rajzoltal biztos alaposan, melyen elkepzelted milyen lesz, es amikor ott voltal eloben automatikusan beindult a dolog, es ugy mozdultal, ugy rugtal...

Az, hogy az ellenfel kapusa hogy mozdult, vagy szinten neked (cselezes) koszonheto, vagy csak veletlen.

2013. júl. 8. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak annyira akartad, hogy összejött. Placebo.
2013. júl. 8. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze! Pontos tervrajzot készítettél, amit utána meg is valósítottál. Ha így vesszük, az építészek is jövőt rajzolnak.
2013. júl. 11. 12:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen lehetséges, ha gondolod elmagyarázom bővebben is, józan paraszti ésszel
2014. febr. 2. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!