Előfordulhat, hogy tudom a közeli jövőt?
6 hónapja fordult elő,hogy TV nézés,Rádió hallgatás vagy emberrel való beszédben ment ugye a beszéd.Pl.: Rádióban:Így hallottam a dolgokat:"Ezt a számot Adri küldi Bélának,ez a Highway to Hell." És utána még egyszer mondta hogy Adri küldi Bélának. stb. Megkérdeztem a körülöttem levőket és 10/10-szer azt a választ kaptam,hogy egyszer mondta el!!!
Na most újból kijött nálam ez a dolog,csak most nem 1-2 mp elő jóslásra hanem 5-10 mp-sre! Most a nagyaon közeli jövőt tényleg látom!tudom mi lesz? Van erre valami magyarázat?
Én is tudom a közeli jövőt:
megfőtt a krumpli, megsült a hús, tehát a család a következő fél-egy órában ebédelni fog!
Egyrészt, előfordulhat, hogy látod a jövőt, hiszen minden meg van írva.
Másrészt minden egy. Így az idő is. Semmi sem történik se a múltban, se jövőben. Minden most történik. Másképp fogalmazva, a jövő és múlt csak a jelen felszínén történő kivetülés. Így mondhatjuk épp az volt a lényeg jövőlátásodban, hogy annyira jelen voltál, hogy egy kis betekintést nyertél a jövőbe.:))) De ne akard erőltetni, hagyd megtörténni, ne félj tőle, és legfőképp ne nagyon reklámozd, hogy ne nézhessenek bolondnak. Sajnos még mindig kevés az olyan ismeretű emberke aki ezt feltételek nélkül el tudja fogadni.:( :)
Next :)
Ezt ki kéne próbálni, hogy tényleg előre tudod-e mi lesz, vagy csak megismétlődik a dolog a fejedben. Szóval játszd el valakivel, hogy mielőtt kimondaná amit akar, te elmondod helyette. Ha nem megy, akkor az van, hogy csak a fejedben "visszhangzik" a dolog. Szerintem ennek inkább nagyobb az esélye.
"Üdv fórumozó !
Ez egy autómata üzenet és vedd komolyan kérlek mert FONTOS !
December 21-én megtámadják a földet egy Reptílián/Reptoidnek nevezett földönkívüli faj. Szuoererős mentális technikájuk van és nagyon erős fegyvereik ellenére NEM LEGYŐZHETETLENEK !!!
Ne ijedj meg kérlek, ha ez az írgalmatlan pusztítás bekövetkezik. Mindvégig őrizd meg a higgadtságodat. Csak így győzhatünk. Az ellenállásnak szüksége van rád az utolsó időkban.
Nem viccelek, közeleg a vég ! Az utolsó időket éljük.
Legfontosabb : KÖZÖLD CSALÁDODDAL, SZERETTEIDDEL, BARÁTAIDDAL ÉS EMBERTÁRSAIDDAL, HOGY KÉSZÜLJENEK FEL ÉS NE HAGYJÁK MAGUKAT !"
3 levél után sem hagytok békén? Nem érdekelnek a kamuidegenek, se engem, se a barátaimat, se a családomat. És ráadásul olyanok magyaráznak, akik írni sem tudnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!