Erről mit gondoltam? Valóban megérzem a jövőt?
Nem nagyon hiszek a jóslásban effélékben de az utóbbi 2-3 hétben fura dolgok történnek. Ha valamire gondolok vagy csinálni akarok akkor egy azzal kapcsolatos dolog történik rá pár percre.
Például: Le akartam tölteni az új majmok bolygója filmet de a rossz netem miatt mégsem tettem. Később megyek ki a konyhába és mit látok a műsorújságban? Majmok bolygója 2 lesz az ATV-n vagy már nem is tudom hol a lényeg az hogy azt a csatornát sohasem nézem.
Van másik is. Szoktam számítástechnikai oldalakra cikkeket írni és mikor keresem a szavakat van hogy találok egy szót és leírom vagy végül elvetem és rá pár másodpercre a háttérben a tévében hallom ugyanazt a szót. (nem ilyenek hogy a, az, egy, igen, nem stb hanem ritkább szavak)
Egész eddig nem történtek ilyenek de az utóbbi 2-3 hétben már vagy hússzor történtek ehhez hasonló dolgok. Gondoltam megkérdezem a véleményeteket mert ez már túl furcsa hogy véletlen legyen.
Hé, nem ismerlek? ha azt mondom Hora...
Amúgy meg az jó.. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!