Van valaki vagy egy olyan oldal ahol tud nekem jövőt jósolni és nem valami halandzsát mond nekem?
Figyelt kérdés
Oldal is jó lesz.2012. szept. 23. 17:16
3/11 anonim válasza:
Nos én megjósolom hogy egy 2 percen belül nem kapsz kielégítő választ.
4/11 anonim válasza:
Ha valakinek tényleg vannak intuíciói, az SOHA nem fog tőled pénzt elfogadni ezért. Ezt vésd jól az eszedbe. Aki ebből akar megélni, az mind csaló/kontár.
Egyébként még a jó látó sem lát a jövőbe nagyrészt, csak átlagon felüli rendszerező és problémamegoldó képességgel rendelkezik.
6/11 anonim válasza:
astronet.hu-n van ilyen, csak regisztrálnod kell, aztán ott keresd , hogy szakértők, ingyen van.
de értelme nem sok van.
8/11 anonim válasza:
Szia,
Én itt szoktam:
Bár ennek értelmezéséhez nem árt egy icipicit ismerni a Tarot kártyák jelentését.
9/11 anonim válasza:
"Ha valakinek tényleg vannak intuíciói, az SOHA nem fog tőled pénzt elfogadni ezért. Ezt vésd jól az eszedbe. Aki ebből akar megélni, az mind csaló/kontár. "
Ez nem igaz! ne beszélj ostobaságokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!