"Látom a jövőt. "Ez engem megijeszt! Mitől? Mi ez?
HAt 2 verzio jutott eszembe;
-almodsz valamit es emlekszel ra mondjuk 1-2 napig aztan meg is tortenik.
-tortenik valami es eszedbe jut h ezt almodtad
Ha az elso akkor nem tudom lehet h van vm kulonleges kepesseged.
Ha a masodik akkor jo hirem van ilyen massal is tortenik. Ha jol tudom az oka h az egyik szemed kesobb "lat" meg valamit igy ugyanaz a kep 2szer jut el az agyadba persze ez olyan gyorsan tortenik h errol te nem tudsz de olyan erzesed van mintha ezt mar almodtad volna/mar megtortent volna veled.
Ne remisszen meg.
Nekem vannak tok semmirevalo kis megerzeseim- pl. h ne kerdezzel meg vmit a sitaborban a tesitanartol mert leorditja a fejem.
Alomban is van neha pl. H egy sarkon elvalunk a legjobb bnom meg en es egy osztalytarsunk es h ker tolem cigit a baratnom xD es a kovetkezo heten ugyanugy alltunk annak a ternek a sarkan es kert tolem cigit- nem szoktunk egyebkent arra jarni.
Komolyabbak most cannak. Amikor veket elore almodok. Lattam a baratnom lanyat, es h terhes voltam es a pasim- nekem sosem szokott baratom lenni.
Vagy h evekekel kesobb a hugommal osszefutunk egy nemet varosban- mert en ott vagyok vmi konferencian, o meg nem messze lakik es h egyutt vacsorazunk.
Most meg kepes voltam venni egy piros bettat, mert almokban minden rendben volt es ahogy beleptem a hazba az akvarium uj helyen volt es ahogy kozel mentem ott volt az a piros betta.
A feje tenyleg hasonlit, allitolag 6 honap mire osszenonek az uszoi- gondolom az utazas soran ide Mo.-ra megserult es kicsit cakkos.
Multkor egy feher csivava babat simiztem, kivancsi vagyok o mikor bukkan fel. Rokonok tenyesztenek, regen anyum is de mar nem eri meg annyit gurcolni, kenyesek ezek a pici kutyak. Viszont lehet h ez is egy jel...
Nah szoval sztem ne remisszen meg, jo az ilyen, el tudsz vele kerulni cikis helyzeteket, aztan ha jobban ertenenk hozza lehet tobbet is kihozhatbank belole.
/lattam mar vonatbalesetet, csaladi meszarlast ahol en kislanykent voltam az egyetlen tulelo- almomban ovis voltam, a valosagban meg mar gimis- es egy rendor szedett ki a szenneskosarbol ahova elbujtam es az egesz haz a rendorautok bevilagito fenyeben uszott/
Sajnalom elozo! :(
Nem mindig jo megerezni dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!