"Látom a jövőt. "Ez engem megijeszt! Mitől? Mi ez?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és havonta 2-3x álmodok valami olyat, ami valószínűleg 1-2 héten belül pontosan ugyanúgy megvalósul. Egy napnak a részletét. Valamikor fontos, valamikor nem. De néha csak átfut rajtam egy gondolat, egy mondtam amit majd később fogok hallani, és bajom lesz belőle pl. Nem mondom ezt el senkinek mert kiröhögnek és azt mondják hogy hülye vagyok.. Mi lehet ez??? Úgy őszintén eddig én sem hittem az ilyen baromságokba.2011. okt. 8. 18:21
11/16 anonim válasza:
Hát igen és vannak még olyan dolgok hogy meg sem történt még de valami fura dolog és mikor meg történik akkor jut eszembe hogy ez mintha meg történt volna de még sem nem értem de mintha kétszer élném meg a dolgokat!
12/16 anonim válasza:
Látnok vagy, örülj neki használd a javadra.Hasznos lehet.
13/16 anonim válasza:
Én csak úgy hogy ha egy helyzetben vagyok pontosan tudom mi fog történni mert olyan mintha már egyszer átéltem volna, de nem tudom mikor és hol.
14/16 anonim válasza:
Szerintem megkéne mondanod hogy mi lesz a jövőm
15/16 A kérdező kommentje:
:)
2011. nov. 8. 14:53
16/16 anonim válasza:
Tudom későn küldöm a választ én is 16 vagyok és velem is hasonló történik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!