Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Az inga mi alapján tudja...

Az inga mi alapján tudja "megmondani a jövőt"?

Figyelt kérdés

Van ingám, szoktam használni , és eddig általában bejött, amit 'jósolt'.

De hogyan működik ez a dolog?

2012. dec. 5. 14:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
69%
Pontosan ugyanaz alapján, ami alapján én is. De nem csinálok magamnak konkurrenciát, hogy ezt eláruljam. Így csak nekem dől a zsé.
2012. dec. 5. 14:55
 2/20 anonim ***** válasza:
62%
A tudatalattid irányítja.
2012. dec. 5. 15:06
 3/20 anonim ***** válasza:
60%
Fogod és szépen lassan mozgatod a kezeddel, így ide-oda leng és azt a választ adja, amit te vagy a vendég szeretné.
2012. dec. 5. 15:08
 4/20 anonim ***** válasza:
67%
A lényeg a jo kérdezés. Nem azt kell kérdezni töle, hogy holnap esik-e a ho, hanem azt, hogy holnap lesz idöjárás? Ekkor csak egyszerüen a tudatalattid kiingázza: igen.
2012. dec. 5. 15:33
 5/20 anonim ***** válasza:
50%
összeköttetésbe van az univerzummal
2012. dec. 5. 15:38
 6/20 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=IZn5cXaMKnM

Ő tudja rá a választ :D

2012. dec. 5. 15:51
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te jól ki tudod kapcsolni a vágyaidat, mert nekem mindig azt tükrözi és nem a valót.
2012. dec. 5. 16:00
 8/20 A kérdező kommentje:

2.válaszoló:

A tudatalattim hogy van tudatában a jövőben bekövetkező eseményeknek?

2012. dec. 5. 16:53
 9/20 Zsizsik666 ***** válasza:
87%

Úgy, hogy pl. felteszed a kérdést: "Össze fogok-e jönni a Lakatos Lajossal?" erre a tudatalattid tudja, mert kiszűrte már Lakatos Lajos testbeszédéből, hogy tetszel neki, ugyan benned nem tuadtosult még, de a tudattalanban megven ez az információ. Tehát azt fogja válaszolni, hogy igen, összejössz Lakatos Lajossal. S mivel te ezt akarod, ezért kérdezted, neki meg tetszel, így jó eséllyel ez így fog alakulni.

Vagy megkérdezed, hogy: "Tényleg ki fognak rúgni a munkahelyemről?"

Bár nem tudatosult megint benned semmi hisz' ezért teszed fel a kérdést az ingának, az inga azt válaszolja, hogy igen, mert a tudatalattid észrevette a főnöködön azokat az apró jeleket, amik erre vonatkoznak és kirúg téged.

Valahogy így.

2012. dec. 5. 17:12
 10/20 anonim ***** válasza:
47%

Miért lettem lepontozva? :D

Lehet rosszul fogalmaztam... a lényeg annyi, hogy a "jós" mozgatja oda ahova akarja, az inga magától nem tud semmit, mert csak egy tárgy.

2012. dec. 5. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!