Az inga mi alapján tudja "megmondani a jövőt"?
Van ingám, szoktam használni , és eddig általában bejött, amit 'jósolt'.
De hogyan működik ez a dolog?
http://www.youtube.com/watch?v=IZn5cXaMKnM
Ő tudja rá a választ :D
2.válaszoló:
A tudatalattim hogy van tudatában a jövőben bekövetkező eseményeknek?
Úgy, hogy pl. felteszed a kérdést: "Össze fogok-e jönni a Lakatos Lajossal?" erre a tudatalattid tudja, mert kiszűrte már Lakatos Lajos testbeszédéből, hogy tetszel neki, ugyan benned nem tuadtosult még, de a tudattalanban megven ez az információ. Tehát azt fogja válaszolni, hogy igen, összejössz Lakatos Lajossal. S mivel te ezt akarod, ezért kérdezted, neki meg tetszel, így jó eséllyel ez így fog alakulni.
Vagy megkérdezed, hogy: "Tényleg ki fognak rúgni a munkahelyemről?"
Bár nem tudatosult megint benned semmi hisz' ezért teszed fel a kérdést az ingának, az inga azt válaszolja, hogy igen, mert a tudatalattid észrevette a főnöködön azokat az apró jeleket, amik erre vonatkoznak és kirúg téged.
Valahogy így.
Miért lettem lepontozva? :D
Lehet rosszul fogalmaztam... a lényeg annyi, hogy a "jós" mozgatja oda ahova akarja, az inga magától nem tud semmit, mert csak egy tárgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!