Az inga mi alapján tudja "megmondani a jövőt"?
Figyelt kérdés
Van ingám, szoktam használni , és eddig általában bejött, amit 'jósolt'.
De hogyan működik ez a dolog?
2012. dec. 5. 14:19
11/20 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le, lehet hogy másvalaki tette meg.
Ez is egy válasz, attól, hogy nem olyan, amilyenre számítok, nem pontoznám le:)
2012. dec. 5. 20:22
12/20 anonim válasza:
A matematikai ingának gyönyönyörű elmélete van, Goethe és Gauss együtt dolgozták ki. Ajánlom a figyelmedbe. A legtöbb könyvtárban tudnak segíteni.
13/20 anonim válasza:
A tudatalattid nem jósol, hanem egyszerűen logikus következtetések alapján jut el a válaszhoz. Ha meg nem tudod a választ, akkor az jön ki, amit szeretnél.
14/20 anonim válasza:
ja, zsizsik jobban megválaszolta
15/20 anonim válasza:
Csilla nagy baklövést követtél el, megírtad a valóságot. Kérdezőnek ez nem tetszett, nem a mesevilágát erősbítetted. Szénné pontozás legbiztosabb módszere ez. Éljenek a gyerekeszűek! Az ezoterista gyerekek.
16/20 anonim válasza:
Ja bocs, akkor más. Elv ugyanaz.
17/20 anonim válasza:
A tudatalattid, aki az egohoz tartozik, nem az énhez, válaszolhat az ingán keresztül... Azonban, aki a legjobban ismer és mindent tud rólad, az a Legfelsőbb Éned... Tőle kérd a választ. Hívd magadhoz az ingán keresztül és kérd meg, hogy korlátozza le a tudatalattid, hogy ne szólhasson közbe a kommunikációba. (Nyomj egy entert a végére egy Ámennel!) :). Ezután próbáld ki, hogyan válaszol. Tenyér nem kell hozzá, elég, ha lazán fogod.
18/20 anonim válasza:
#8 következtetések alapján
nem mindegy hogy mit kérdezel
19/20 anonim válasza:
#16-vagyok
Kijavítanám a válaszom, mert nem egészen érthető szerintem.
Tehát, nem jó, ha a tudatalattid válaszol. Akkor nem az éneddel kommunikálsz, hanem az egoval. Befolyásolod az inga válaszát(arra, amit látni szeretnél).
Ahhoz, hogy mindig pontos legyen, a kommunikáció idejére le kell korlátozni a tudatalattid. Így tud olyan választ adni, ami 100% igaz.
20/20 anonim válasza:
úgy működik, hogy démoni erők irányítják. először mindent megmond, és társ,a mindennapokban. aztán kezdi kimutatni a foga fehérjét, és rájön az ember mi áll mögötte. de akkor már késő! pokollá tette az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!