Az inga csak nekem nem működik?
Teljesen ki kell
amikor először ingázol, transzban is kellne lenned
Mi szoktunk ingázni anyukámmal.
Én pl. mindig úgy kezdem, hogy leülök, megnyugodok, kizárom a külvilágot, majd megkérdezem, hogyan jelzi az igen és a nemet.
Nekünk nagyon sokszor segít. Most viszont nagyon kíváncsi vagyok. Tegnap írtam töri kisérettségit és nagyon sokat készültem, mégis izgultam.
Előtte pár nappal feltettem két kérdést ezzel kapcsolatban, az inga olyan választ adott, aminek a legjobban örülnék. Bár most, hogy túl vagyok rajta, azt gondolom, nem lehetetlen, sőt! :) Hát jövőhéten kiderül, hogy jó választ adott-e az inga, vagy csak azt, amit hallani szerettem volna.
Tehát a probléma ott kezdődik, ha úgy állsz neki hogy szeretnél hallani egy választ, ha benned van a remény hogy ez lesz vagy az.
A dolog ott kezdődik hogy megakarom tudni A választ és elfogadom. Tényleg nagyon nehéz rengeteg gyakorlás önkontroll kell ehhez.
Múltkor az egyik BL meccsnél megkérdeztem az ingát és nem értettem, hogy miért mond mind a két csapatra nemet, (azt kérdeztem a csapat nyer-e), este rájöttem, mivel döntetlen lett. :-))
Ilyennél úgy látszik működik, mert nem voltam érdekelt az eredményben és így nem a vágyaimat tükrözte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!