1/17 anonim válasza:
Ne kell valami flancosat. Osman Hasanpasic: Az inga megmutatja c. könyvét vedd meg, amiből megtanulhatod az inga használatának csinját-binját. A szerző egy jó kis réz ingát is mellékelt a könyvhöz. Nekem megvan.
2/17 anonim válasza:
arra kell figyelned,hogy ne dőlj be ilyen butaságoknak.
3/17 anonim válasza:
A második nagyon téved. Nyilván nem ismeri az ingát. Keress rá a könyvre, amit ajánlottam és rájössz, mennyire hasznos eszköz, csak tudni kell használni.
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi,már rákerestem de mindenhol csak a könyv látható.
Az ingát szerettem volna megnézni.
2012. jan. 29. 07:02
6/17 anonim válasza:
Szerintem csinalj magadnak. Veszel valami kristalyt a sumynak
7/17 anonim válasza:
Mindjárt lefotózom neked azt az ingát, ami a könyv melléklete volt.
8/17 anonim válasza:
Na, itt van a fotó:
Az inga /sárgaréz/ felső részét /ahol a madzag van/ le lehet csavarozni /le is kell/, ahova a mazdzag/cérna csomós felét tesszük.
Ha valami nem világos, kérdezz!
9/17 anonim válasza:
Felhívom a figyelmedet, hogy ingaként "üzemelhet" akár egy jeggyűrű is. Átkötöd egy cérnával, a felső végét megcsomózod és már kész is van. Az a fontos /ezért jó a karika gyűrű/, hogy az inga egyensúlyban legyen.
10/17 anonim válasza:
akinek nem inga,ne vegye magára :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!