11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jan. 30. 15:01
12/17 Nesi81 válasza:
Ha van lehetőséged menj el egy boltba , és ott azt vedd meg amit elsőnek megtetszik, vagy közel érzed magadhoz.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi,már megvan.
Sárgaréz cseppformájú.
2012. febr. 6. 09:12
14/17 anonim válasza:
Kérdező! Pontozhatnál, hogy ne hiába strapáljuk magunkat!
15/17 homo ludensz válasza:
Többfélét használok,vettem is meg csináltam is.Kereső ingának olyat vettem ami egy üreges inga rézből és kívül fa golyó öleli körbe. Pld. vizet találok akkor jön az inga vizet teszek bele és mérni kezdem hogy milyen mélységben ,mennyi víz található ha egy fúrt kutat szeretnének a telken.Az inga csak egy eszköz amit ha a kezedhez szoktatsz hasznos lehet de ő csak egy tárgy.A válasz bennünk rejlik a mély tudatban vagy tudatalattinkban.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mindenki zöld.
2012. febr. 12. 15:15
17/17 anonim válasza:
Benéz valaki ide még??
Ezos boltba, és a kínálatból kiböksz 1 - t. " kölcsnös választás "alapon. szerintem.
Karika gyűrűsről hallottam. Arról is, hogy vérnyomást is mérhetünk vele. " szabó mérőszalag ", és karika gyűrű. Mennyire pontos azt már tényleg nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!