Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogyan működik az inga?...

Hogyan működik az inga? (Természetesen nem mozgatom a kezem)

Figyelt kérdés
Az a gondom az ingával, hogy ha akarom, megtudom állítani, vagy más irányba mozgatni. Kérem, és megteszi. Így most, hogyan hihetek neki ha a jövőt firtatom? Hiszen azt mutatja amit én szeretnék és nem az igazat. Mit csinálok rosszul?
2011. ápr. 29. 10:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

rossz kategória.

Amúgy az inga tekinthető egy állandó rezgőmozgásnak ideális térben, de mivel hat rá a súrlódás mind a levegő ellenállásban mind a kapcsolati elemeknél, ezért egy idő után lassul majd le is áll.

2011. ápr. 29. 10:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Lehet hogy te azt hiszed nem mozog a kezed,de nem lehet teljesen mozdulatlanul tartani...szerintem nem megbízható
2011. ápr. 29. 10:25
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a figyelmeteket. De nem magától áll le. Kileng a válaszomra, és arra gondolok, hogy most állj meg. Megáll. Aztán arra gondolok, hogy lengj más irányba és elindul a kért irányba. Én hiszek az ingában és tudom, hogy nem a kezem mozgatásával mozgatom.

Más "ingázónál" is így működik? Vagy én vagyok alkalmatlan rá?

2011. ápr. 29. 10:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Az inga válaszai.

1. IGEN: előre és hátra, mintha bólogatna.

2.NEM: jobbra balra mozog, mintha rázná a fejét.

3.TALÁN: Átlós mozgása van, egy elképzelt négyszög bal alsó, és jobb felső sarka között.

4.NINCS VÁLASZ: átlós mozgás a jobb alsó, és bal felső sarok között.

5.VALÓSZÍNŰLEG: körkörös mozgás, az óra járásának megfelelő irányban.

6. NEM VALÓSZÍNŰ: az óra járásával ellentétes körök.

2011. ápr. 29. 11:24
 5/12 anonim ***** válasza:

"De nem magától áll le. Kileng a válaszomra, és arra gondolok, hogy most állj meg. Megáll. Aztán arra gondolok, hogy lengj más irányba és elindul a kért irányba. Én hiszek az ingában és tudom, hogy nem a kezem mozgatásával mozgatom."

De, pontosan azzal mozgatod. Amire gondolsz, azt csinálja a kezed.

2011. ápr. 29. 11:38
 6/12 Eruthalion ***** válasza:

Én nem haszálok ingát, mert nagyon megbízhatatlannak tartom, ugyanis a kéz legkissebb rezdülésére is reagál.

AZ elmélete az ingázásnak az, hogy a használójának, ha felteszi neki a kérdést, aszerint adja a választ, hogy mi a karmikus, az eleve elrendelt a kérdéssel kapcsolatban. A lélek ismeri a választ, így ha feltesszük a kérdést, akkor a magasbb szintű része a léleknek reagál rá, és ez a rezgés hozza működésbe az ingát.

Egyes ingákat keresésre is használnak ( én két, hajlított acél fémpálcát használok erre a célra ) ugyanis az adott rezgést az acél könnyedén vezeti, és hála a vonzás törvényének, az inga és a pálca is meg tudja mutatni a helyes irányt. Ingával : üreges ingát használnak, aminek a közepébe azonos anyagot tesznek.

Nálam a pálcás módszer vált be, 10 ből 8 szor könnyedén megtalálom vele az elveszett, de közelben lévő dolgokat.

2011. ápr. 29. 12:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Tökéletesen csinálod. A technikai részét tekintve. Még zseniálisabb hogy rájöttél, azt mutatja amit akarsz. Ha tényleg az ingázás érdekel, akkor a következő pont a tiszta, gondolatmentes tudat. Amíg gondolsz valamire, azt fogja mutatni. És ebben semmi mágikus nincsen. A tudattalanból érkező információkat a test érzékeli csak kódolni nem tudja. A test reagál rá. Izommozgással. (lásd kineziológia). Ha ezt az izommozgást nem torzítja el az elméd, helyes választ fog adni ;)
2011. máj. 1. 10:24
 8/12 A kérdező kommentje:

Kedves "dnyana"!

Köszönöm neked is a választ. Azt viszont, hogy tudnám megoldani, hogy kiürítsem az elmém? Persze előtte ez működik, de amikor felteszem a kérdést, akkor csak rá gondolok a dologra. Ilyenkor a válasz az, amit én akarok vagy pedig tényleg a felettes énem adja a választ? Elvileg az életembe jövő dolgokról már döntéseket hoztam a születésem előtt, ezek alapján kaphatom meg a válaszokat? Hogy mit vállaltam be, és ez vagy az segíti-e a folyamatot? Így kapok igent vagy nemet?

2011. máj. 2. 10:53
 9/12 Eruthalion ***** válasza:
100%

Valóban így működik : A leszületésed előtt eldöntöttél bizonyos dolgokat a magad fejlődése, illetve, a korábbi életeidből adódó karmád alapján. A felettes éned ( az a része a lelkednek, ami nem felejtette el a valódi tudásod, a lelked legbölcsebb része, tudja a választ az alapján, ami az életedben elrendeltetett.

Ha olyan dologról van szó, amiről a leszületsed előtt nem született döntés, szitén afelettes éned tudja, hogy az Univerzumtól kaphatsz-e olyan energiákat, azaz támogatást, ami elősegíti az ügyedet, vagy pedig nem kaphatsz. Ezeket a jeleket mutatja meg neked az ingával.

Az elméd kiürítéséhez gakorolj meditációt, vagy ha nem megy eleinte legalább relaxációt, és ha már megy, tedd fel a kérdésed, és ürítsd ki a gondolataidat, ilyenkor a Felettes Éned "gondolatai" érvényesülnek az aurádban, iletve a rezgésszintjére reagálva a környezeted is, így az inga is, és a kezed is.

Merthogy nem csupán a kezed rezgése hat az ingára, hanem a gondolataid frekvenciája, és a környezeted is.

Ezért kell kiürítened a fejed, és nyugodt, mehitt körülmények közt használni az ingát :

Hogy ne az egód vágyai legyenek a legerősebb gondolathullámok ( lévén, igenis nagyon erősek, mivel érzelmi alapúak, ráadásul fizikai szinten közvetítik az agysejtek egymásnak az energiát, ami az információt hordozza ), hanem a Felettes Én által közvetített válasz legyen hatással az ingádra.

Ez utóbbi elég nehéz, feltenni a kérdést és süggetleníteni magunkat a végeredménytől, és ez alapján értelmezni az inga jeleit.

Én többekközt ezért nem használok ingát, csak ha nagyon muszály, és konkrét válasz kell a kérdésre.

2011. máj. 2. 18:08
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm Eruthalion!

Még egy kérdés: az vajon beválna-e, ha mondjuk az igen-nem-talán jelentésű lapokat összekeverve, fejjel lefele kiraknám az asztalra és azok felé kérném az inga mozgását? Így nem látnám melyik lap alatt mi van.

2011. máj. 3. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!