Bak lány vagyok, a barátom nyilas (természetesen fiú). Horoszkóp szerint hogy illünk össze?
de az ellentétek vonzzák egymást
pont hogy ki is egészítitek egymást
A horoszkóp szerint nem illetek össze, de ez ugye nem számít semmit :)
Ők egymás „szomszédos” jegyei. 30°-os szöget, vagy más néven félszextilt zárnak be egymással. Ezt általában gyenge csillagkapcsolatnak minősítik. Ha Nap-jegyeink ezt a szöget zárják be, az elemek és a minőségek sincsenek összhangban. Ezekre a kapcsolatokra jellemző, hogy a felek tudatosan választják egymást, és többet kell tenniük a kapcsolatért, mint másoknak. Minden esetben az egyik fél felad valamit.
A Bak jellemzője, hogy eléri a célját, és aztán új célokat tűz ki maga elé. A Nyilas pedig az igazság és megismerésére törekszik és közben lenyűgözi őt a Bak magabiztossága és határozottsága. A tekintélytisztelő Bak könnyen a Nyilas meggyőződéseinek és hitének a rabjává válhat, és könnyen meglehet, hogy amikor a Nyilas ezt észreveszi, megpróbálja majd eltéríteni a Bakot a célja felé vezető útról. A Bak ekkor kitör a karámból és továbbra is halad a célja felé. A Nyilas emlékezteti majd őt, hogy nem a cél a fontos, hanem az odavezető út.
Én nyilas vagyok,és imádom a bakokat minden téren,mert megértőek,kedvesek,aranyosak...egyszerűen szeretni,imádni,ölelnivalóak..és tök jól elvagyok velük:D szóval szerintem összeilletek akkor is,ha sokan nem ezt mondják..ugyan én nem vagyok asztrológus meg semmilyen ulógus,csak tudom:D tapasztaltam..:)
Én bak vagyok,és eddig akikebe szerelmes voltam mind nyilas :D legjobb barátnőm is nyilas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!