Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogyan működik az inga?...

Hogyan működik az inga? (Természetesen nem mozgatom a kezem)

Figyelt kérdés
Az a gondom az ingával, hogy ha akarom, megtudom állítani, vagy más irányba mozgatni. Kérem, és megteszi. Így most, hogyan hihetek neki ha a jövőt firtatom? Hiszen azt mutatja amit én szeretnék és nem az igazat. Mit csinálok rosszul?
2011. ápr. 29. 10:05
1 2
 11/12 Eruthalion ***** válasza:

Szerintem nemigazán.. án az inga elvét tárgyak megtalálására használom leginkább, a pálcáim abba az iráyba mozdulnak ki, amerre a megkeresendő dolog van, pontosabban : amire én gondolok. Ha az Igen váaszra koncentrálsz és az Igen kártyát várod válaszként, azt is fogod megkapni.

De a keresés módszert ajánlom mindenkinek :

hajlítsatok meg két hegesztőpálcát ( ezt általában könnyebb beszerezni mint egyéb anyagú, pl réz pálcát ) az alábbi módon : A tenyeretek széléhez tegyétek a pálca csupaz végét, és akkora távolságon hajlítsátok meg, mint a tenyeretek szélessége.

A pálcát úgy fogjátok, hogy az sazbadon foroghasson anélkül, hogy azt saját magatok irányítanátok, de ne essen ki a markotokból ( a rövidebb része a markotokban, a hosszabb az iránymutató )

Ezután gyakoroljatok : először egy vizespalackot ajánlok, mivel őseink anno ezt a módszert vízkereséshez használták, nem is sejtvén, hogy bármit meg lehet vele találni, ami nincs túl messze. A vizesflakont tegyétek le valahova, majd sétáljatok el mellette, úgy, hogy előrefelé tartjátok a pálcákat, és közben a vizesflakonra gondoltok ( fontos, hogy úgy álljon a kezetekben, ahogy leírtam )

A pálcák a flakon irányába fognak fordulni. Ha az adott irányba fordulsz, vagy másik irányba, akkor is meg fogják mutatni, merre van, ha elég ügyesen koncentráltok a flakonra és a benne lévő vízre. Ha odaértek a flakonhoz, a pálcák keresztbe fognak fordulni, mivel mindkettő az adott irányba fordul.

Ha az iránymutatás eleinte nem megy ( mert nem mindenki fogadja el elsőre az ilyen dolgokat, és nem hisznek a hatásban eléggé ) akkor eleinte csak a vizespalackhoz érve figyeljétek meg a keresztbefordulást.

Előbb utóbb bármilyen tárgyal, vagyszemélyjel meg tudjátok csinálni, és egyre nagyobb távolságokról, aszerint, hogy hogyan fejlődik az a képességetek, hogy elég tisztán koncentráltok bizonyos dolgokra, miközben mást is cselekedtek.

Nem véletlen, hogy a hegesztőpálcát ajánlottam, ugyanis nemcsak hogy könnyedén beszerezhető, de az acélmagja nagyon jól felveszi az energiát, ez által a kellő frekvenciát is, és mivel az auránkon belül van, ha csakis kizárólag az elveszettnek hitt pl kulcscsomóra gondolunk, akkor a megfelelő irányba mozdulnak ki a pálcák.

ÉS aki meg tudja csinálni, annak tanulságul : Ez bizony a Vonzás törvénye, és az egyik fizikailag is tapasztalható bizonyítéka, amelyen az inga elmélet is alapszik, hogy a pálca, ha felveszi a gondolatunk frekvenciáját, vonzódik az azonos frtekvenciához, és a kellő irányba fordul

2011. máj. 3. 15:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérdező teljesen mindegy hogy mit hiszel az ingának vagy mit nem, ha fogsz valamit a kis praclidban, és feltételezzük, hogy élsz miközben tartod, akkor mozogni fog kissé. hogy ezt a mozgást akaratlagosan hozod létre vagy sem, irreleváns, nem tudsz mozdulatlanul, erőhatás nélkül mozgásra bírni egy nyugvó testet.
2011. máj. 6. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!