Ti is megszoktátok álmodni a jövőt?
Figyelt kérdés
Én nem mindig,bár hallottam olyan emberről is,aki minden "nap" megálmodik valamennyit a jövőből,én csak kis eseményeket szoktam pár perces dolgokat,igazából nincs nagy jelentőségük,de nagyon sok embertől hallottam már,hogy szokott az álmaiban jövőbe látni,pedig a nagy okosok azt mondják,csak az elmúlt eseményeket dolgozza fel az agyunk,pedig ez 100%-osan nem igaz! Ki tapaszta már meg a jövőbe álmodást? Ha gondoljátok,le is írhatjátok,hogy mit/miket!:) Köszönöm előre is.2013. máj. 19. 20:41
1/10 A kérdező kommentje:
bocsánat,*tapasztalta
2013. máj. 19. 20:46
3/10 anonim válasza:
én régen aztámodtam hogy egy régi osztálytársammal egy fiuval találkozom de ahelyett egy régi lány osztálytársammal :D szóval valami biztos hogy van benne
4/10 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek megint.xD
2013. máj. 19. 21:03
5/10 anonim válasza:
ismerlek téged?:D A kínais nem ugrik be?:D
7/10 Karenjeans87 válasza:
én a másnapot álmodtam meg és tényleg az történt olyan ingbe volt a srác és olyan könyvet olvasott mint álmomba.
8/10 anonim válasza:
én már rengetegszer ámodtam meg a jővőt de csak egy egy kép ,bevillanás volt és amikor megtörtén mindig olyan dezsavú érzésem volt/van .De már kb 3 éves korom ota van.
9/10 anonim válasza:
"pár perces dolgokat,igazából nincs nagy jelentőségük"
Ki is emelted, mi a lényeg, kérdés megválaszolva. Nem nagy cucc ha ilyenek bejönnek, nekem is volt már.
10/10 anonim válasza:
Én fél éves rendszerességgel álmodok meg 2-3hónap/év-ben bekövetkező eseményeket de olyankor valóságosabbnak érzem az álmaim mert azért sokszor álmodok hülyeségeket is. Édesanyám konkrétan 30évre előre megálmodott egy építkezést úgy, hogy biztos van benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!