Mit jelent oroszlanokkal almodni?
Figyelt kérdés
Azt almodtam, hogy 2 nosteny oroszlannal voltam, es tudtam, hogy hamarosan jon egy harmadik, egy him. A nostenyektol minimalisan feltem, de a him megerkezesekor teljesen megnyugodtam. Es megoleltem a vegen a himet, amitol nagyon boldog lettem.2013. máj. 12. 21:01
1/4 anonim válasza:
oroszlán
- Ha szelíd, barátságos: egészséges önbizalom, jó kezdeményezések; ha vad, ijedtséget okoz: önbizalmadat magadra erőlteted, kifelé túlzottan is határozottnak láttatod magad, belül kétségek gyötörnek. Idomított oroszlán: dühkitöréseid nálad gyengébbek ellen irányulnak- próbálj egyszer a főnököddel olyan kritikusan fellépni, mint az hozzátartozóiddal. Idomított oroszlán, ha égő karikán ugrik át: jól kezelt, párhuzamos szerelmi kapcsolat.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom, ezt megtalaltam en is, de gondoltam valaki tud valami konkretabbat mondani!
2013. máj. 12. 21:32
3/4 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocs:)) Érdemes végiggondolnod, hogy mit is jelent számodra az oroszlán, vagyis tulajdonképpen a tudatalattidnak. Nekem a bizalmat, a bölcsességet és a magabiztosságot, mint általában a legtöbb embernek. Mert ugyebár gyerekkorunk óta az oroszlánnak ezt az arcát nevelik belénk. :) Ha a tudatalattid azokkal a jelentésekkel üzen, akkor csak sakkozd ki, hogy mi a szerepe az álombeli cselekménnyel. A tudatalatti üzen. :) Sry, én csak ennyit tudok segíteni, nem vagyok álomfejtő. :)
4/4 anonim válasza:
Szexelni akarsz Szent Márk evangélistával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!