Emsziszasza kérdése:
Mit jelent wc-vel álmodni?
Figyelt kérdés
Mamám és apum már meghaltak. Azt álmodtam , hogy mamám (álmomba még élt) be megy apa szobájába(ô akkor már meghalt) elkezdett sikítani,sírni. megijedt mert látta apa 'szellemét' aztán láttam én is és a wc-be be szaladt. Utána már azt álmodtam, hogy egy wc tetején alszok és kinyissa valaki az ajtót, de nem láttam ki. Vagyis inkább 'kinyílt'. ez mit jelenthet?2013. ápr. 15. 19:58
1/16 anonim válasza:
Én egyszer azt álmodtam, hogy kakilok. Na az vajon mit jelenthet?
2/16 A kérdező kommentje:
Azt h pont az ilyen nyomorékokat nem kérdeztem -.-"
2013. ápr. 15. 20:18
3/16 anonim válasza:
Te is nyomorék vagy, mert WC-vel álmodtál ezek szerint. Ez ugyanekkora nyomorékság, mint a kakis álom. Vagy csak paranoiás vagy és azt hitted nem írok igazat... Nyomi...
4/16 A kérdező kommentje:
Az vagy. hányéves vagy?
2013. ápr. 15. 20:27
5/16 anonim válasza:
Akor te voltál akire véletlen rá fo.stam :)
bocsi :)
6/16 A kérdező kommentje:
de vicces vagy :) név nélkül mindenkinek ekkora képe van :)
2013. ápr. 15. 20:31
7/16 anonim válasza:
Nos, én névvel vagyok itt, és bizton állíthatom, hogy te kezdted a fogyatékosozást szal nem értem mit vagy úgy oda. Ja, és én már hánytam is álmomban.
8/16 A kérdező kommentje:
Ja és én meg ezt nem kérdeztem :)
2013. ápr. 15. 20:38
9/16 anonim válasza:
Ez senkit nem érdekel hisztikirálynő. Nézz mélyenmagadba és lásd be, hogy hibáztál. Ilyen egyszerű és bonyolult.
10/16 anonim válasza:
Elmondom neked a véleményem: ez az álomfejtés dolog egy baromság. Nagyjából olyan, mint egy vallás. Nincs semmi jelentésük. Nyilván néztél valami olyat, és ezért álmodtad ezt, vagy épp szólított a természet, és az agyad ezt így akarta neked jelezni, hogy kelj már fel, és tedd a dolgod. Én múltkor azt álmodtam, hogy levágtam mindkét lábam a térdhajlatnál, majd tikszóval visszaragasztottam, hogy majd úgyis összeforr, és tettem tovább a dolgom, mintha mi se történt volna. Nyilván azért, mert lefekvés előtt épp egy orvosi műsort néztem. Nálad is hasonló lehet a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!