Mit jelent arannyal álmodni?
Ma volt egy hosszú és durva álmom.
Úgy kezdődött, hogy úgy emlékeztem 2 évvel ezelött voltam egy fasza táborhelyen osztálytársakkal, és most is odamentünk. Siettem oda, 46-os busszal kellett menni, a külvárosban volt, hasonlított a somogyis velencei tós osztálykiránduláshoz, de nem az volt, és nagyon tetszett, ismerős volt a buszozás is oda és a tábor is.
Egyébként a táborban csóró voltam, azt hittem valahol van 250000 forintom de csak 2000 forintom volt, fürödtem egy tóban, akkor egy srác jött oda és kaptam aranyat, úgy éreztem szét kell osztani de nem osztottam szét az osztálytársak között, a srác se mondta hogy osszam szét. 4 csomag aranyam volt.
Az arany világostürkiz csomagolásba volt, sötétebb volt mint az igazi arany igy késöbb azt gondoltuk hogy nem 24 karátos, és vékony arany lapocskák voltak benne, kb 7-8 centi hosszú 2 centi széles 1 cm vastag volt az egész csomag.
Hazamentem, otthon úgy tünt Apa anyagi gondokban volt, és másnap véletlenül elmondtam neki a dolgot, és egyből magának akarta az aranyat. Ott laktam ahol még kissrác koromban.
Szal elkezdett velem háborúzni, sokat veszekedtünk, egyre kegyetlenebb és haragosabb lett, fenyegetett, kutakodott nálam, időm is alig volt elrejteni az aranyat, az egyiket megtalálta, a többiről egyenlőre nem tudott. Meg is fogadtam neki, hogy ha elveszi, elköltözök meg vége mindennek, de öt csak az arany érdekelte. El is vitt megkeresni, a 9es busszal utaztunk, nem tudta hogy van
még 3 csomag arany, az egyiket a fiókomba rejtettem mielött elindultunk, de 2 még nálam volt. A télikabát zsebébe rejtettem az egyiket, a másikat asszem a zacskómba, mert az már fel volt bontva és zörgött volna, eléggé féltem Apától, a buszon is leskelödtem utána, sok utas volt és az utasok egy idöre eltakarták a buszon.
A 9-es busszal a kálvin térig mentünk, elvesztettem Apát ezért leszálltam és elmentem gyalog az Astoriáig. Itt osztálytársakkal találkoztam, nemtudom kikkel, de odaért Apa is, és elkezdett velük beszélni az aranyról. Ők mondták, hogy ök tök kevés aranyat kaptak ehhez képest, nálam még egy arany 20 forintos is volt, dobálgattam és olyan hangja szine volt mint aranynak, ezt odaraktam
nekik, és ekkor derült ki hogy a lakásban eldugott aranyat is megtalálta a villamoson apa, úgy tünt ez elég neki ezért eltávozott, de még elötte felbecsülte a 2 csomagnyit kb 1 millió ft-ra, pedig sokkal több arany volt. Utána leszálltam és keresgéltem azon a villamoson ahol apa megtalálta az aranyat, de csak fémdarabokat meg talán egy aranyozott fémtárgyat találtam. Viszont nagyot csalódtam apában, anciékhoz anyához akartam költözni, úgy gondoltam igaza van anyának hogy apa mindent eröszakkal elvesz amit csak akar. Apám már rég elhunyt, anyám is, csak ritkán álmodok velük pláne ilyet
Arany
Általában túlzott pedantéria, rendszeretet.
- Aranypénz: fukarság.
- Aranyból készült szobor: nem jutsz hozzá ahhoz, amit nagyon szeretnél.
- Aranyszobor, ami embert ábrázol: rosszindulat, irigység.
- Arany ékszer: fölöslegesnek ítélt kiadás, megbánt vásárlás.
- Aranyóra: kellemetlen időtöltés; úgy érzed visszaélnek a türelmeddel, áldozathozásra kényszerítenek.
- Folyékony arany: könnyelműség, hiábavalónak tartott költekezés.
- Aranyat látni vagy birtokolni: biztos jólétre és nagy tekintélyre utal.
- Aranyat találni: általános szerencseszimbólum, különösen a fontos emberi kapcsolatokra vonatkozik.
- Aranyat kiadni: pénzügyi gondokat, de partneri kapcsolatokban szerencsét is jelezhet.
- Aranyat elveszíteni: hűséges ember elvesztésére figyelmeztet.
- Aranyat mosni: sikereket ígér, de keményen meg kell dolgozni értük.
- Aranyat viselni: túlságosan könnyelmű, külsőséges pompában megnyilvánuló életvitelre figyelmeztet.
úgy látom az első kivesézte h mit jelent ez
sztem az anyagi helyzetedben fog változás beállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!