Szoktatok olyat álmodni, ami a (távoli) múltban játszódik? (esetleg a jövőben)? Mit jelenthet?
semmit..
akkor jelentene valamit ha valami nagyon oda nem illő különös dolog történik. ha ezeket figyeled akkor könnyű kiszűrni azt ami tényleg jelent valamit!
Az álmaidat nem tudod befolyásolni, de azt hogy ilyet álmodsz több oka is lehet.
Néztél ilyen filmeket ? Olvastál ilyen könyvet, képregényt?
A lényeg hogy magadtól nem kéne hogy ilyet álmodj csak úgy. Persze ha ez zavar akkor menj el a házi orvosodhoz hátha tud ajánlani pszihológust vagy hasonlót.
Remélem segítettem 14/F
Én este elaludtam, azt álmodtam, hogy tegnap amikor tesin fociztunk, osztálytársam felrugott, és erre fel is ébredtem.
A felrúgáson kívül tényleg igaz a dolog, tesin fociztunk.
17F
Az embereknek szoktak a múltban,és jövőben játszodó álmaik lenni. Van amikor a tudatalattiink játszik velünk,de van hogy csak meg néztünk egy jó filmet és azért álmodtuk bele magunkat.
De,ha mondjuk, olyat álmodsz,hogy meg támad mondjuk egy medve. És te valójában is félsz a maciktól. Akár a Tv macitól is :D Akk.az valószinű hogy elöző életedben volt egy találkozásod egy medvével,vagy csak azt hitted medve.
Ezz által,nyilván az az üzenet,hogy le kell gyözni a medve áltani félelmet.
De van,amikor a jövőt álmodjuk meg. Ez inkább töbször szokot meg történni,ahogy hallottam a többiektől ... :D
Pl.velem is történt már ilyen. nem 1x
De van olyan is amikor olykor,ébren is látok pici lényegtelen dolgokat,vagyis nem álmomban.
Szóval,igen.Jelenthetnek. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!