Amit álmodni szoktam sokszor valóra válik! De nemtudom hogy hogyan irányítsam tudatosan?
Figyelt kérdés
Nekem ez úgy szokott lenni hogy amikor megtörténik az amit álmodtam egy pillanatra elsápadok és ezt mondom: már megint!
szeretném tudatosan irányítani ezt a képességemet! pl: tetszik xiyp és tudni szeretném hogy tetszem e neki!
hogy lehetséges hogy ezt megálmodjam?
2013. jan. 8. 21:57
2/6 anonim válasza:
Ez a déja vu (dézsavü), hétköznapi dolog, téves emlék, valójában nem is álmodtál olyat. Bocsi :(
3/6 anonim válasza:
De jó neked menny aludni szép rémálmokat -D
4/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül álmok útján kell információt szerezned. Használhatod erre a 3. szemedet ( homlokcsakra ) tudatosan is. Vedd fel velem a kapcsolatot, és szívesen segítek kifejleszteni ezt az érzékelésedet. :)
Üdv. Laci
5/6 anonim válasza:
Laci, légyszi ne molesztáld a kiskorúakat! :)
6/6 anonim válasza:
Deja vu érzésem van, ha ilyen kérdét látok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!