Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mit jelenthet az özvegyember...

Diablo22 kérdése:

Mit jelenthet az özvegyember és a szívkirály együttállása a kártyavetésnél (cigánykártyáról van szó)?

Figyelt kérdés

A kérdésem az volt egy jó ismerősömmel kapcsolatban:

Vonzódik-e hozzám?

Kérdés lapja: Házasság

Válaszlapok: Üzenet, Gondolat, Veszteség, Özvegyember, Szívkirály (ez a két lap kiemelt szerepet játszik!) és végül a Lelkész

Nagyon félek, hogy beigazolódik a gyanúm, és akkor gondban leszek, mert az ismerősöm katolikus pap...

2013. máj. 11. 23:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyok profi a kártyavetésben, de szerintem a lelkész lapot itt átvitten kellene értelmezni. Tehát özvegyember - idősebb férfi, ez a lap jelölheti a pap ismerősödet. A szívkirály ugyan valóban mutat valamiféle feléd táplált érzelmet, de ez lehet szeretet is, nem feltétlenül vonzódás vagy szerelem. És a lelkész lap itt szerintem arra utal, hogy a vizsgált személy elkötelezett a hivatása iránt, aki elfogadja a múltját, lelkileg szabad és a jövője felé fordul. :) Ja, és a veszteségre szerintem kellett volna további magyarázó lapokat húzni. :)

Szerinted ez a megközelítés milyen? :)

2013. máj. 12. 18:34
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem rossz, mivel én is hasonlót gondoltam, de úgy érzem, hiányos a megfejtésed kedves utolsó. Az Üzenet lapja kimaradt az értelmezésből. ;)
2013. máj. 12. 19:44
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen, mert nem vagyok profi, és nem tudom beletenni a sorba, ezért elegáns módon figyelmen kívül hagytam. :) :)
2013. máj. 12. 20:50
 4/14 anonim ***** válasza:
A papod elkötelezte magát az egyháznak.Mély lelki életet él,nagy gondot okoz neki a Te személyed,érzi az energia bombáidat.Persze megfordult a fejében egy-s-más dolog,nagyon sokat veszítene,ha Veled kapcsolatba lépne-úgy,ahogy szeretnéd-,de nagyon magányos,befelé fordul a bölcsessége felé,és erre fog hallgatni....
2013. máj. 14. 13:38
 5/14 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő: Épp azaz, hogy félek attól, hogy esetleg bevallaná a dolgot, mert őérte nem vagyok oda. Vele csak jó barátok vagyunk/voltunk, tehát én csakis barátként szeretem. Ő 32 éves és tőlem 107 km-re van plébánosként... ennyi, ezt nem forszírozom tovább.
2013. máj. 14. 13:48
 6/14 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, mondd el neki, hogy cigánykártyát vetettél, hogy megtudd, hogy érez irántad ő, a katolikus pap... és EGYBŐL kiszeret belőled!
2013. máj. 14. 17:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Már bocsánat hogy beleszólok, de néhány héttel ezelőtt írtad valamelyik kérdésed kapcsán, kedves Kérdező, hogy szerelmes vagy egy katolikus papba. Most akkor nekünk hazudsz, vagy magadnak? :)
2013. máj. 14. 18:44
 8/14 A kérdező kommentje:

Utsó kommentelő: Az igaz, hogy szerelmes vagyok egybe, de az káplán (=segédlelkész; a gyengébbek kedvéért) és 29 éves. Semmi köze a mostani gondomhoz.

Utsó előtti: Nem a cigánykártya alapján válogatjuk barátainkat és partnereinket, hanem aszerint, hogy megfelel-e elvárasainknak. Tehát kötve hiszem, hogy ez megmásítaná a rólam alkotott véleményét. Én már hallottam olyanról, hogy asztrológiával foglalkozik egy pap. Na akkor itt kiben van a hiba?

2013. máj. 14. 19:25
 9/14 anonim ***** válasza:

Tehát ha jól értem, két pap van? :) Vagyis az egyik káplán, akibe szerelmes vagy, és ő nem azonos azzal az illetővel, akire ez a kirakás vonatkozik. :)

Na, így már tiszta. :)

2013. máj. 14. 19:32
 10/14 anonim ***** válasza:

Vagy magadat is becsapod vagy nem tudom.A szerelmedre gondoltál,mikor a lapokat kiraktad a barátodre??????

Kiraknám már én is a lapkat,h mi is a hzet,de ennyiszer nem szabad faggatni a lapokat,mert a sokadik kirakás már nem hiteles!!!!!Össze-vissza nem lehet.1 vetés 3 hónapra érvényes,abban az esetben,ha nem teszel időpontot is a kérdésedbe.Az 1.kirakásod az érvényes,ha emlékszel még a lapokra aszázadik vetésed után.Megértem én a hzeted,de .....

2013. máj. 14. 20:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!